lördag 6 mars 2010

Äntligen fredag!



Äntligen fredag och snart sportlov! Det ska bli så skönt att få en veckas sovmorgon. Mollys teater "Robin Hood" gick jättebra. Hon kom ihåg alla sina repliker och gjorde rollen som sköldpaddan Toby galant. !De vita ljusstakarna här ovan är mina favoriter denna vår. Vi har fått hem dom i massor med modeller. Den billigaste kostar från 79:- och den dyraste 169:-. Så här kan man verkligen blanda och frossa. (bilderna är lånad från Affaris hemsida). Ihelgen ska jag absolut ta med kameran ned till butiken och fota. Om lusten och ljuset infinner sig så ska jag visa lite bilder från hem. Det var längesedan men bättring utlovas :) Nu ska jag ägna en tanke vad vi ska för fredagsmys ikväll. Det lutar åt en ljummen kycklingsallad med ett gott bröd. Vad blir det hos er ikväll?? Ha en skön helg! Kramar Carina

3 kommentarer:

julia steggo sa...

åh vad mumsigt. själv har jag ätit gott bröd med massor av goda röror! fetaost & soltorkadetomater var mumsigast. imorgon blir det shopping för hela slanten! puss & godnatt!

Tin sa...

Vad våriga och fina bilder du visar för oss. Låter gott med kycklingsallad.Det blev kyckling hos oss också,en storfavorit i vår familj.
Ja visa lite foton från butiken så vi får se vad ni har för underbara saker.
Kram Tin

Jenny sa...

Hej Carina!
Tack för dina gulliga ord hos mig!

Vilken duktig liten skådespelerska din Molly är som kom ihåg alla replikerna, det tycker jag verkar svårt:)

Ha ett sköönt sportlov!

Kraam Jenny