söndag 7 mars 2010

En glimt från Mollys rum!


Idag blir det bokföring för hela slanten. Jag hoppas att jag hinner ner till butiken och fota lite idag. Igår var våra kunder på shopping humör! Jag jobbade själv men det gick bra trots kö vid kassan. Det var så många som ville fixa hemma nu när solen har tittat fram. Igår blev det hemmagjord pizza med parmaskinka, svarta oliver, färska champinjoner dessutom toppad med god ost och goda coktailtomater. Vad annat kan jag säga än mums!
!
Maken har stuckit iväg på fiskeläger med en buss full med ungdomar. Idag har jag och Molly hur mycket egentid som helst men hon vill helst bara vara med sina kompisar :) Så mamman får snällt bokföra vare sig hon vill eller inte!
!
Jag bjuder på lite smakprov från Mollys rum idag som vi kommer att göra om i sommar eftersom det är lite slitet och har några år på nacken. Jag bara älskar hennes rum för att det blev precis som vi hade tänkt oss :)
Ha en skön söndag!
Kramar Carina (som inte tittar på Vasaloppet)

5 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

vad fint hon har det molly! själv stack jag inom indiska idag för att köpa kuddar så jag håller helt med dig om att man blir sugen när solen kikar fram :)

hemgjord pizza låter ljuvligt i mina öron!

kram jenny

Jeanette Hornbeck sa...

Jättefint rum!
Lockade jag fram dig med min prickiga duk:-D
Så fin den är servisen från Bruka, min svägerska har den, jag har varit bra sugen. Vi har Matheus blandat med rice, är färgglad i köket just nu.
Ha en trevlig söndag!
kram Jea

julia steggo sa...

eller huuuuur! skämt & sido. tack för din gulliga kommentar! :) du har blivit så duktig på att fota & leka i photoshop! senare idag kommer det bilder på kläderna! hittade världens finaste blommiga klänning idagens! vi ses imorgon. PUSS

Karin Lindström sa...

Hej!

Vilket jättefint rum! Vi borde göra om stora sonens rum snart, men det tar emot. Han har nog det största rummet i huset och det är fyllt med lego etc. Men en dag så!!!

Tack för dina rara ord hos mig, jag blir jätteglad.
Roligt att kunderna shoppar. Det måste vara ljuset som gör att man får fart, känner det själv;)

Ha en riktigt bra vecka!
Kram Karin

Fröken Fräken sa...

Ja, det är härligt nu när pyssellusten och göraomlusten börjar vakna till på allvar. Plötsligt ser man allt möjligt som man vill fixa till! Jag tyckte att Mollys rum var fint, men det är klart, man vill ju gärna variera sig.