tisdag 9 mars 2010

Butiksbilder!
Jag håller på med ett nytt photoshop program och det är egentligen jag som krånglar till det. För egentligen är det superenkelt iaf om jag ska lyssna på Julia :) Hur som helst så bjuds det på bilder från butiken. Jag är barnsligt förtjust i "riktiga" ljusstaker just nu (det har ju nästan inte gått att hitta vanliga ljusstakar på väldigt länge) På Formex har det mest bjudits på ljuslyktor för blockljus eller värmeljus. Inget fel med det utan det är så skoj att få elda långa härliga stearinljus.
!
Igår var Molly och jag på "vuxenbio". Valentine´s day hette filmen och det var en sådan där feelgood film fullproppad med superduperskådisar! Jag tyckte den var mysig och söt medan Molly tyckte sådär ;)
Ikväll var familjen på Järnvägs och käkade middag tillsammans. Imorgon är vi 3 i familjen igen och på fredag blir det Sthlm för vår del och Julia blir hemma allena med kompismiddag. Hon var dölycklig att vi skulle till stora staden så kunde hon bjuda kompisar på mat.
!
Imorgon kommer det fler bilder från Kardemumma.
Den här veckan har det vällt in leveranser och nu ska vi börja skylta påsken.
Gonatt kram på er!
Carina
!

5 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Hej vännen!
Men nu vill jag komma och titta i din butik med en gång!!!
Vaddå för photoshopprogram? det lät spännande! Jag kan inte så mycket men det är ju väldigt kul (när det inte krånglar, alltså...)

Kram på dig
Susanne

Anisis sa...

Åh, vad jag gillar när det står "vält" in leveranser !!! Jag ska komma in någon dag och handla när jag fått LITE bättre ordning här :-))Kram Anna

Västbacken sa...

Fiiiina

Kram

Jenny sa...

Hej Carina!
Vilka fina ljusstakar!
Ser fram emot fler bilder från butiken (som jag önskar att jag bodde närmre;))!

Ha en trevlig kväll!
Kram Jenny

n o r d i n g å r d e n sa...

Ovanligt vackra ljusstakar!!!! Mari.