fredag 26 mars 2010


Jag måste visa lite fler bilder från butiken. Det har ju kommit in så mycket fint i zink och genast börjar man tänka planteringar ute med tusenskönor och krokusar eller varför inte våren första penseér. Igår tapetserade Tette nere i skylten och det kommer att bli hur fint som helst. Jag ska försöka fota om det går att få till lite bilder. Vi väntar in 2 pall från Ib Laursen under dagen (ev. måndag).
!
Jag blev så inspirerad av Halv 8 hos mig igår. Den potatisstrudeln lät hur god som helst och måste testas snarast. Marika med de många svordomarna fnissade jag högljutt åt. Vilken spontan och crazy människa. Hon sa verkligen som hon hade det (befriande)!!
Alltid skoj med underhållande TV!Avslutar med en härlig bild från butiken. En ny textilserie som säljer som smör! Vi har sålt massor med hissgardiner+ längder denna vecka. Igår kom det vaxtyger från Green Gate som var som söta karameller.
Nu ska jag ner och inspirera er kunder med allt fint vi har skyltat fram. Jag hoppas att ni tycker att allt är lika fint som jag. Det är ju som sagt detaljerna som förändrar hemmet :)
!
Ha en skön helg!
Carina
!
Ikväll lutar det åt tapas med flickorna!

3 kommentarer:

Västbacken sa...

Så fint i butiken.

Trevlig helg

Kram

lantliv i bagarstugan sa...

Vilken vacker blogg!!
Har bara varit till din butik 1 gång, fast jag bor i Hudik *SKÄMS*
Men jag lovar att komma fler gånger och ha stora *plånkan* med mig;-)

Kram Kram
Veronica

Tin sa...

Men ååååå vad fint ni har gjort!!!
Vilken otrolig känsla ni har när ni stylar i butiken. Härlig vårkänsla får man av dina bilder.
Kram Tin