onsdag 31 mars 2010

Ha en riktigt skön påsk!


Jag ville bara passa på att önska alla en riktigt skön påskhelg! Hoppas att alla får massor med gott påskgodis i sina ägg och en massa god påskmat.
Vi har slitit som djur idag med att hinna klart i skylten och packa upp så mycket som möjligt och ta hand om alla kunder.
!
Det blir hur fint som helst i vårt stora skyltfönster. Nya snygga möbler,prylar och nya tapeter som blev pricken över i:et!
Själv kom jag av mig ,vad våran lilla familj ska mysa med och äta för god mat efter att den 10:e pallen och ett antal paket anlänt till butiken. Neverending story så kan man lindrigt uttrycka sig.
!
Hur som helst så har jag fått andra prickeliduttar hemma än dom söta påskägg jag visade i förra inlägget. Minstingen Molly har hela kroppen full med vattkoppor. Är det nu man ska slita sig hår och fundera vad mer som kan hända denna "påskledighet"?! Lilla gumman var mest galen för att hon missade pysslet i skolan och att hon inte kan vara påsk kärring imorgon. Jag försökte klent trösta henne att hon inte behövde måla några prickar i ansiktet iaf. Om blickar kunde döda...
!
Tusen prickeliduttkramar från mig till er!

5 kommentarer:

julia steggo sa...

saknar dig med mamsen!

Unknown sa...

Hej vännen
Tack för tipset.
har problem med att kometera här hos dig då du ej tillåter namn/url
och jag måste skriva i det fältet då jag har egen domän.

Kram kram Lina

www.linruz.se

Smultronlycka sa...

Hej!
Så fina saker på bilden!
Önskar dig en härlig påskhelg!
Kram Anna

Jenny sa...

Men stackars lilla Molly som blivit en "prickig korv" så här lagom till påsk..:(
Hoppas hon kryar på sig!!

Ha en fortsatt trevlig påskhelg du oxå!

Kramis Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Vattenkoppor, suck ja...Men sen är det gjort. Mina grabbar hade lindrigt båda 2 som tur var. Hoppas att ni säljer mycket nu till påsk. Stor kramkram Anne