onsdag 10 mars 2010

Vita nyanser på KardemummaIdag visar jag vita härliga nyanser av kuddar och lampor. Man kan verkligen förändra ett rum med små medel som nya kuddar och lampor. Idag har det varit vår hela dagen och det märktes i butiken för alla var sugna på nya saker. Det gick mycket metervaror och kuddar samt krukor idag. Vi packade även upp nya lampfötter i silver samt skärmar i dova pasteller. Snyggt!!!
.
Vi hade även besök av en säljare idag och vi handlade underbara väskor & plånböcker från Oililly men dom kommer inte förrän i augusti men vi kan lova att dom hade det lilla extra. Absolut ett måste för alla som gillar Odd Molly!
.
Nu närmar vi oss helgen med stormsteg och jag längtar att få se alla nyheter i kläd/skoväg när jag kommer till Stockholm!
.
Kram på er alla!
.
PS. Ljustakarna på bilden i silver i förra inlägget kostar 249:- ;)

4 kommentarer:

Västbacken sa...

Inte så dyra med tanke på att det är fina duninnerkuddar med. Jag tror den dyraste kotade 360:-.

Kram

Karin Lindström sa...

Hej!

Det är härligt med färg, men också vackert med vitt!
Underbara bilder, och klädmärket var ju bara för ljuvligt. Undrar om det finns i Sverige?

Ha en bra dag!

Kram
Karin

Tin sa...

Ser väldigt fint ut! Måste vara härligt att ha en sån vacker arbetsplats!!!! :D
Kram Tin

Fru Johnsson sa...

Hallå, jag måste nog in och kika på lamporna igen, de var jättefina verkligen. Vi håller förresten på att leta efter en lokal till att ställa ut några canvas-tavlor med bilder bland annat från Östernäs lite längre fram i vår. Ni har inte funderat på att börja med konstutställning i butiken? :)
//Anna Johnsson