måndag 29 mars 2010

Önska i påskägget!
Är inte dessa godbitar underbara att önska sig i påskägget?! Jag har inte kunnat bestämma vilken som är min favorit ännu.....
Nu går vi mot en spännande shoppingvecka! Många kunder som är sugen att göra fint hemma inför påsk och vår!
!
Ifredags var Calou Carina in och hälsade på och tyckte att det var sååååå fint i butiken. Kul med beröm och vi tackar ödmjukast!
!
Jag skrev klart mitt sista protokoll som Svensk Handel i Ljusdals sekreterare. Det känns som jag har vunnit högsta vinsten att få sluta med det.
Lindas fest var mycket trevlig med god mat och trevligt sällskap även om vi var tvungna att åka tidigt pga. barnvaktsbrist....Hon blev så glad över presenten som vi hade skramlat till!
!
Idag blir det uppackning av Ib Laursen och Tette kommer nog att tillbringa tid i skylten så det blir klart innan påskhelgen.
Vi har öppet till klockan 18:oo på Skärtorsdagen och på Påskafton somen vanlig lördag till klockan 15:00. Välkommen in!
!
Kram på er alla!


2 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej!
Åh vad mycket fint ni fått in och träskorna är verkligen supersöta. Jag skulle också ha svårt att välja, men röda träskor ligger mig varmt om hjärtat. Mina första platåträskor fick jag i trean och de var röda. Jag tror till och med att jag sov med dem första dagarna så glad var jag för dem *ler*.

Tack för dina rara hälsningar och så klart att du ska vara med på min länk. Jag tycker du har jättemycket fint att visa både hemma och i den fina butik. Det är synd att vi bor så långt bort, men man vet aldrig:)

Ha en toppenvecka. Hoppas varorna försvinner fort från hyllorna;)

Kramar
Karin

Matilda K sa...

Hej Carina!

Vad mycket fint du tagit in.
Från en prick till en annan, GLAD PÅSK!

Kram
Matilda