torsdag 30 september 2010

Snyggingar på Kardemumma!


Underbara smycken och sjalar samt nya klockor har det kommit hem nu. Snygga som attan för att uttrycka det lindrigt! Jag vill ha minst en av varje liksom!!
!
Den här veckan har bara svischat förbi,liksom! Jag kom precis hem från Uppsala. Nu är jag utan gips ;) men jag har fått en liten käck skena istället. Min tumme ska tränas nu i 2 veckor med små rörelser och utan belastning (vila,vila och åter vila). Jag blir galen snart!! Imorgon bär det av till huvfudstaden och en mysig weekend.
!
Vi ska lyssna på några föreläsare och bla. Pamela Andersson som är chefredaktör på tidningen S. Jag har inte sett henne sedan gymnasiet när vi var ut och hade skoj (typ,när hjulet uppfanns ;)) Det ska hur roligt som helst att få lyssna och träffa henne igen. (det är även hon som brukar sitta med i expertsoffan under större sportevenemang på TV) så det är alltså inte hon i Baywatch!!
!
Nu börjar det dra ihop sig för min tävling! Och jag är mäkta imponerad vad många som har tävlat och talat om vad som ska inhandlas/önskas/drömmas om höstens inredning!
Jag kommer nog att tala om vinnaren på måndag eftersom jag sticker tidigt imorrn och måste få lite skönhets sömn tills dess.
!
Stort Lycka Till er alla!!
!
PS: Lovade en städrapport från Mollys rum men det kändes så tråkigt så jag la det åt sidan. Det är iaf städat och snyggt ett tag nu:)
!
Ha en underbar helg allihop!
Kram Carina

4 kommentarer:

Graadskan sa...

Så fina sjalar och smycken!!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen - din butik ligger för långt bort! NÄR öppnar webbutiken?!?
Ha det toppenbra i Stockholm!!
Kram Camilla

Sirpa sa...

Hej!
Så fina smycken!
Har en mysig fredag!
Kram Sirpa

hemma hos lilla mej sa...

Vad fina smycken och sjalar du visar .Bara så fint.Önskar dej en skön och härlig lördag.Kram Rita ♥

Unknown sa...

Hejsan!
Så häftigt att hitta en ny(för mig) rolig blogg.
Mycket inspirerande bilder, så hit kommer jag tillbaka.
Camilla