torsdag 16 september 2010

Längtar efter att jobba!

Jag längtar så himla mycket efter att börja jobba igen! Jag saknar Kardemumma och allt som händer i butiken just nu. Alla leveranser som duggar tätt och mina kära kollegor och sist men inte minst alla ni underbara kunder!!
http://www.spirainredning.se/
Det gick alla tiders i Uppsala men jag har numera 5 stycken ärr på min högra hand i stället för 1!!
!
Lena och Thomas från Ib Laursen tog hand om mig på bästa tänkbara sätt. Vi var ut till Fullerö Handel i Gamla Uppsala. En gigantisk butik/varuhus på 2000 kvm (bara 10ggr. så stort som Kardemumma) Det var dock inte en butik i min smak.
v
Det är mycket mysigare när det finns den där härliga känslan att känna sig som hemma i en butik och det hade dom inte här,tyvärr!
Men det är alltid nyttigt att se olika sorters butiker men roligast är det när den som jobbar där och dom som äger butiken lägger ner sin själ och skapar det där lilla extra!
!
Nu ska jag vänta ytterligare 2 veckor innan gipset ska tas bort och sedan är det tyvärr 2 veckor till i stillhet. Jag kommer troligtvis att bli helgalen av det hela och förhoppningsvis så har jag hur mycket energi i kroppen när jag är tillbaka för att jobba igen!
!
Tills dess får ni stå ut utan mig ;)
!
Kram från enarmad bandit !
!
Ha en mysig helg allihopa och jag ska gå på höstmarknad i morgon!

5 kommentarer:

Tin sa...

Å vad skönt att allt har gått bra.
Kan tänka mig att det är skön känsla och stämning i din butik!
Ha det så bra och ta hand om dig!
Kram Tin

Annas Lycka sa...

Opererade min hand förra året, carpaltunnel. Och det var riktigt trist....men då var det nära sommar så tiden liksom gick rätt fort ändå.

Ha det nu bra och vila upp din hand. Bättre det nu är att få besvär senare.

Kramar till dig! Anna

Sirpa sa...

Hej!
Hur var det på marknaden? Hoppas allt är bra!
Önskar dig en skön helg!
Kram Sirpa

Åsa sa...

Hej

Skönt att det gick bra att ta bort stygnen....din blogg ger mig ändå hopp trots att det är jobbigt för dig att inte kunna arbeta. Du verkar ändå försöka fylla ditt liv med bra saker trots gips.

Jag ska in på operationsbordet på tisdag å sedan väntar min resa med gips i 6 v.
Måsta fråga...hur länge kände du av ingreppet i höften?

MVH Åsa

Graadskan sa...

Skönt att allt gått bra, som det verkar!
Du får se det som att 4 veckor av resten av livet inte är så mycket. Njut av lugnet istället för att tänka på det du INTE kan just nu... Lättare sagt än gjort dock!!

Kram Camilla