fredag 24 september 2010

Fredagsmys!

Idag hällregnar det här! Så vad gör man då? Baka en kaka kanske :) Vi har fått hem ljuvliga formar i alla roliga former till höstens alla kakor. Här lutar det åt att det bakas en kladdkaka med kolacrisp eller med dajmgrädde. Det är tyvärr bara kaloristinna tankar som dyker upp!
En av mina allra äldsta vänner Anna var här på förmiddagen och vi käkade bakad potatis med kesoröra (skinka/purjolök) och hon hade med sig ett vansinnigt gott surdegsbröd (så fibrer har magen redan fått ;)
!
Ikväll ska vi ner till svärmor för att käka en 3-rätters middag som hon har beställt genom hotell/restaurang programmet vid gymnasieskolan. Det ska bli spännande! ( och gott så klart!)
Jag har varit lite klok idag. Besökte banken och kollade igenom fonderna. Så det blev en del byten. Alltid lika spännande och se vad framtiden har att ge!
!
I morgon ber vi till vädergudarna att det blir uppehåll. Molly ska ha dansuppvisning på torget!
Nu ska jag kolla igenom foton som togs nere på butiken häromkvällen coh vem vet ni kanske bjuds på några bilder ;)
!
Njut av hösten och helgen!
Kram Carina

2 kommentarer:

Unknown sa...

Roligt med olika former på formarna! Blir ju extra kul med bakningen då. Härligt att få njuta av en tre rätters middag! Ja, då håller vi tummarna att det blir bra väder i morgon då! Ha en riktigt trevlig helg! Kram Lenita

Graadskan sa...

Gillar också bakformar! Lova att du visar vilka ni har, så lovar jag att köpa!! :)

Ha en riktigt fin helg och lycka till till Molly imorgon!

Kram Camilla