lördag 25 september 2010

Mysiga höst.


Visst känner man för att inreda och fixa nu när hösten har gjort sitt intåg på riktigt. Färgmässigt och val av material skiljer sig avsevärt nu från både vår & sommar. Jag vill iaf bara "bona in mig". De många lila toner som har kommit i höstens inredning är ljuvlig och passar så himla bra att blanda med vitt/grått/svart som är basen i hemmet och funkar även med de beige/bruna tonerna också. Jag gillar att blanda från de blekaste lila till mörk purpur.
!
Och Säsongen Vego är en helt ljuvlig bok med fantastiska recept även om jag gärna vill ha en "köttabit" nu och då!
En hel del idéer bjuder boken på iaf. Perfekt present till din "gröna vän", kanske?
!
Just nu längtar jag efter de fårskinn som vi har beställt till butiken. Man kan inte få för många fårskinn och de passar överallt!
!
När jag var ner till butiken så ville jag inget hellre än att jobba och "ta tag i saker" men vips så har jag slagit ett "getöga " på gipset och blir genast medveten om hur lite jag kan göra men snart!! Nu börjar jag blicka framåt och vet att jag tar bort gipset snart och sedan följer det med några veckors träning. Det är så himla nyttigt att träna tålamodet men jag vill inte göra det någon mer gång!!
!
Ikväll ska vi bara ta det lugnt (gör jag något annat nuförtiden?!?........) och bara vara!
Nästa vecka blir desto mer hektisk med Uppsala besök samt weekend i Sthlm.
!
Nu ska jag ut och spana på London för det finns ju ett liv efter gipset :)

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på! Jag vill gärna ha en o annan färg nu så här på hösten, blir lite varmare känsla då. Fäste mig så vid de där lila ljuskopparna som du visar. Har gått o letat lite just efter lila ljuskoppar i helgen men hittade inget som föll mig i smaken..jag vill ju ha i lite mörkare nyans, men men.Ja det är tålamodsprövande att inte kunna göra det man vill göra... Ha en bra söndag! Kram Lentia

hemma hos lilla mej sa...

Vad underbara bilder du bjuder på.Härligt med färg på saker på hästen.Ger så varm och härlig känsla.Ha en skön söndag kram Rita ♥

Joyforhome sa...

Pssst.. Dragit igång en tävling på min blogg välkommen att delta :)

Kramar Malin