söndag 7 november 2010

Jul på Kardemumma!Nu gott folk är ni hjärtligt välkomna in och kolla på allt julfint vi har skyltat fram. Vi har jobbat som tokar hela lördagen och söndagen för att hinna med allt julfixande. Vi har verkligen haft julstämning på jobbet med tomtegröt och skinkmacka allt annat som hör advent till. Humöret har varit på topp trots att vi har jobbat intensivt. Tack underbara sötnosar för att ni har slitit hela helgen. I love you, guys! Ni är bäst!!

Nästan alla zinkhus kom innan helgen.....det fattades bara 12 artiklar.....himla "skit irriterad" man kan bli när dom inte skickar allt i tid!!!! Så kära kunder det kommer att komma in fler godbitar under november.
Tja, tex. den underbara juliga God Jul vimpeln som är i annonsen!!
Så blir det när man har varit sjukskriven hur länge som helst och har noll koll......men den kommer....

Helgen har varit intensiv och vi hann med att vara social med lite vänner på fredag kväll och käkade gott. Barnen i Bullerbyn (Olssons barnen i Tronbo såklart...) gissar jag var något sockerspeedad när de lämnade huset på Åkern :))))))

Men det bjuder vi på...är det fest så är det!! Mysigt som vanligt att träffas och bara surra lite!
Tack för den jättefina presenten , Karin , du är så himla söt!

Men nu ska jag gå och sussa!
Och vila min mörbultade kropp.
Kram med mycket Julkänsla......

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad underbart med julinspiration! Är i Sundsvall några dagar nu för lite skolbesök men när jag kommer hem så kommer jag absolut in och kikar hos er! Ha det så gott! Kram Anna

Graadskan sa...

Härligt med jul i butiken!! Du får lova att visa bilder i mängder!

Ha en fin vecka!
Kram Camilla