måndag 7 juni 2010


Hej på er gott folk! Jag hoppas att ni har haft en lång skön helg! Min känns lång trots att jag jobbade lördagen och sedan stack till mamma och min lille bror med familj på eftermiddagen ända till Härnösand. Det blev en kort visit och jag fick snusa bebis i massor för min lillebror har fått sitt andra barn alldeles nyss, en liten tjej som ska heta Nora! Hon är helt ljuvlig och sååå snäll!
!
Igår eftermiddag så shoppades det på Birsta city!! Tjejjerna hittade lite nya snygga sommarkläder och jag en ny bikini (!). Det känns ju skönt eftersom vi snart sticker till Turkiet en vecka och det längtar vi mycket efter nu!Jag vill bara tala om att vi har fått påfyllning från GreenGate med bla. den snygga klänningen på bilderna och härliga sommarväskor till härliga priser!! Klänning har vi kampanjpris på för 399:- så passa på för vi fick inte alltför många!! Vi har även kampanjpris på väskorna!
!
Du som bor långt borta skickar vi gärna till! Det är bara att maila eller ringa! Klänningen är One size och är tilltagen i längden så den går att kortas av för oss som är kort :)
Välkommen in och kolla in färgsprakande plast från Rice och nytt från Green Gate!!
!
Ha en skön vecka och tänk att det snart är sommarlov!
Kram Carina

2 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Turkiet, nice. Ja här har vi inte nes bestämt vad vi skall hitta på i sommar suck...Klänningen är jättefin. Ha det gott/ Kramis A

Västbacken sa...

Åh ska du också till Turkiet. Syrran har bjudit mig och barnen första veckan i augusti till Turkiet. Ska bli skönt.

Kram till dig