tisdag 22 juni 2010

Bullfest hos mig!
Idag har det bakats hos mig. Jag har laddat frysen med vaniljbullar inför Mollys kalas.
Tänk att jag alltid planerar in semesterväder så man både kan städa och baka. Ni kanske anar en viss ironi och den ligger lite ytligt där under ytan, för visst är det mycket roligare att ha fint väder på sin semester (för då hinner man inte se allt som ska göras)
!
Maken gjorde ytterligare ett försök att olja trädäcket idag och det verkar som vädret spelar oss ett spratt varje gång. Yr visade nämligen sol/molningt samt noll chans för regn men även solen kan ha fläckar för regn det kom det även denna gång!! Åhhh,vad trött jag blir..... för det skulle vara så skönt och mysigt att fixa uteplatsen innan vi åker!
!
Nämen , fy vad jag är negativ just nu! Det ska genast bättras när jag berättar att vi njöt av nygräddade bullar och Karins goda rabarbersaft idag! Mums fillibabba för att summera fikastunden!
Kram från en ledig Carina

1 kommentar:

Västbacken sa...

Jag skyndar på med pappersjobb och sådantsomharlegatförlängegrejor så man kan ta semester nån gång. Igår kändes det lite lugnare och TILL OCH MED JAG bakade lite. Jag tycker inte om att baka men när tvätten är tvättad och det regnar kan till och med jag bli sugen på att baka ;)

Så fint ni har i butiken.

Kram