onsdag 16 juni 2010

Trädgård är meditation


Den här veckan är ju som sagt speciell eftersom maken är borta på fiskeläger jobbar jag bara till kl.15 så att Julia inte behöver passa sin lillasyster hela dagen. Terese sköter ställningarna på Kardemumma och gör ett kanonjobb på eftermiddagarna. Det har varit bra med köpsugna kunder hela den här veckan. Jag hoppas att de sista leveranserna har kommit nu (!) Pappelina fick vi ny påfyllnad och är du sugen på en matta så kom in och spana. Vi fick ytterligare en gigantisk pall från Miljögården igår. Det börjar bli trångt på hyllorna nu :)

Igår slet jag som ett djur i trädgården. Jag var och inhandlade svart/vit sjösten och fiberduk. Tyvärr började jag lite snålt, så tio i 5 fick jag slänga mig i bilen och handla 5 säckar till. Fy bubblan vad tungt och slitigt det var men fiiiint blev det! Och sedan planterades det i alla krukor. Jag är så himla nöjd med den vita lavendeln, den hamnade i den nästan antika träkorgen från HD som har typ 10 år på nacken.

Ieftermiddag ska jag försöka olja in trädäcket en gång till så vi får fint till helgen! För idag luktar det sommar ute och det känns underbart att leva. Tänk om vi kunde få ha sommar från 1:a maj till slutet av augusti. Vilken energi vi skulle ha till vintern då!!

Stor kram från en mör Carina


4 kommentarer:

Gumman sa...

hej.
jättefint blev det :-) men jag bara måste fråga... vit lavendel?? visste jag inte ens att det fanns... jag som skall ge mig iväg och handla detta inför helgen... hittar man vit lavendel överallt eller är det speciellt??
kram kram

Västbacken sa...

Fiiint!

Kram

Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj vilket jobb men fint blir det! Såna läckra turkosa krukor!!! Mari.

Mia sa...

Vilka fina bilder den vita lavendeln passar så fint i trälådan. Jag köpte två förra året men de har ännu inte kommit blommor, men snart.
Miljögården har verkligen mycket fint synd att din butik ligger så långt härifrån.
Trevlig fortsatt vecka önskar jag dig.
Kram Mia