söndag 13 juni 2010

Ny familjemedlem!

Idag har vi fått en ny familjemedlem vid namn Våfflan. Det är den sötaste lilla kaninunge som skådats. (jag som sa, aldrig mer när Julias Fanta dog...) men det är klart att Molly ska ha en egen kaninunge att sköta om. Det var en liten tjej som vaknade tidigt i dag och ville sticka direkt och hämta den. Vi dammade av den gamla buren och städade den och sedan inhandlades det nytt hö och mat samt saltsten. Mamman fick ett nytt olivträd ;) och sedan shoppade jag två vita lavendel som ska planteras!!

Idag var vädergudarna snällare mot familjen Steggo-Uddh så vi fick ut och olja in trädäcket och göra fint på framsidan. Vi har varit effektiv hela dagen och nu ska vi strax gå över till våra grannar och uppvakta deras son som fyllde 18 år (för typ ett halvår sedan!!) men bättre sent än aldrig eller hur säger man när man alltid är tidsoptimist :) Maken åker på fiskeläger i morgon genom sitt jobb. Dom har med sig ett lass med ungdomar och blir borta till torsdag så nu är det tjejvecka hos oss. Det betyder hur mycket bloggning som helst på kvällarna ;) närå skämt åsido ska det väl fixas en hel del ute denna vecka också!
Nu ska jag iväg och fika och bättra på figuren igen (!)
PS: Det där med intag och uttag har jag aldrig begripit mig på! Måste man verkligen äta lite mindre och röra sig lite mer om det ska hända nåt??!
En ovetande Carina :)

2 kommentarer:

Gumman sa...

nej man ska absolut inte äta mindre... tvärtom... men däremot ska man vara nog med VAD man stoppar i sig!
nu när sommaren kommer så njut av allt man kan skörda själv:-) ät mmycket frukt och bär, sallad och byt ut pastan, riset, vita brödet mm... med andra ord den "vita" maten. men kom ihåg, man skall äta ca 6 ggr omdagen och fruktosten ÄR det viktigaste...
lycka till.

Graadskan sa...

Intag och uttag - vad MENAR du?!? Jag fattar heller ingenting, men här händer det å andra sidan inget på den fronten heller... ;)

Härliga blommor du visar, men inte är det väl lavendel?!? Hihi...

Hoppas ni får en härlig tjejvecka!

Kram Camilla