lördag 12 juni 2010

Svensk sommar!

Idag har det hällregnat hela dagen!! Jag och maken skulle ha en arbetshelg denna helg. Båda uteplatserna skulle oljas in och utemöblerna fram. Vi ligger liksom några veckor behind pga. de jäkla streptokockerna!! Men idag vaknade jag till regnet och visste att planerna var lagda på is ,"so to speak".
!
Men det fanns hur mycket som helst att göra hemma så sysslolös var det minsta jag skulle vara. Här har det städats och fixats för fullt och högvinsten var att maken gick upp på vinden och fixade för elen som ska dras till ljuskronan! Tack snälla du!
!
Ikväll har vi käkat gott. Det blev oxfilé samt rödvinssås och risotto med smak av västerbottenost och till detta ett fylligt rödvin. Julia och jag har bakat en halloncheesecake som ska avnjutas till filmen snart. Men nu ska vi strax ut och ta en kort promenad!
!
Vill bara önska en fortsatt trevlig lördagkväll!
Kram från en proppmätt smula!

3 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Hoho raring...Här har det fixats och städats hela dagen. Vaxat badkaret med båtvax t om. Mms vad gott det lät. Vi åt oxfilé förra helgen. Idag blev det fläskfilé, färskpotatis i ugn med vitlök, squash, morötter och kokt sparris.Tack goa du för hälsning om huset. Hoppas att allt är bra och ha det gott/ Kramis A

topdesign.webblogg.se sa...

Hej Carina!
Tack för senast!
Det lät gott det där. Här blev det en ensam em och kväll, då maken och dottern var på golfbana för inspel till morgondagens tävling. Men det var ganska skönt.
Kram Lena på IB

House number 15 sa...

Nä, det blir aldrig som har planerat. Här har det också regnat mest hela dagen och så råkallt.

Väldans god mat!!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram C