måndag 14 juni 2010

Pilutta dig!Var det inte igår jag skröt över att vädergudarna gillade oss på Åkernvägen? Men pilutta dig vad fel jag hade , för det inoljade trädäcket var ogjort efter regnet, som vi inte kunde förutspå! Gud vad trött jag blir och idag insåg jag hur fattig jag kände mig (eller snål.....) för jag skulle inhandla svart/vit sjösten till en liten plätt och det blev hur dyrt som helst ! Fast imorgon är det ju en ny dag och nya pengar eller hur!!
!
Jag måste visa denna ljuvliga ovala skål i pressglas som vi nyligen fått hem till butiken för endast 99:- Det funkar lika bra till bigarråer som till vispade grädden och varför inte smågodiset på lördagar. Underbart med vackra skålar i olika modeller!
Imorgon ska det iaf planteras här hos mig! Ikväll blev det mumsigt fika hos Lisbet med familj och inget vettigt gjort men vad gör det....
Kramelikram Carina
2 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

Hej goa du,
japp, det var en skål just i min smak det (även med innehållet, hehe)
Idag är det jättekallt här också, jag vill ha sommaren tillbaka tack!
Kram på dig!
Susanne

Cathrin sa...

Tror att vädergudarna har lite rolgit på vår bekostnad. Det är i alla fall inga idéer att planera in något somrigt just nu, verkar det som. Våfflan var ju ett otroligt gulligt namn på en liten kanin!

Hälsningar
Cathrin