fredag 21 maj 2010

Sneakpeak på Julias rum!


Jag måste bara göra ett kort inlägg och önska alla en skön fredag med underbart väder. Jag måste visa nya lampan i Julias rum. Den blev perfekt till hennes skira vita gardiner. Hennes rum går i vitt/grått och silver. Det är mycket vilsamt därinne!
Ikväll har det tillagats en Ceasar sallad med gott bröd och kycklingfilé. Det var lika mumsigt som det låter även om dressingen blev något för stark.
!
Rösten är lika krasslig som tidigare och det är skönast om jag är i viloläge! Igår var vi på matmässa och fick en massa prover med oss hem. Vi fick prova en massa gott. Vi fick med oss broccoligroddar och fänkålsgroddar bla.
!
Vi har fått en massa till butiken denna vecka och jag har inte orkat jobba ett smack...hur frusterande som helst!! Men det finns ju kvar nästa vecka också....:)
Tjejjerna på Kardemumma har packat upp nyheter från Nyblom & Kollén i marina färger.
Jättemånga fina löpare och härliga kuddar samt metervaror. Det lutar åt att jag ska in handla och sy gardiner till köket av det röd/vit rutiga. Ser väldigt fräscht ut (nästan som en kökshanduk ;)
!
Igår hann jag med Mobackes och två härliga Mårbacka fick följa med hem samt lite nya färska kryddor!!
Kram Carina

3 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Sir Vääääs..Låter som att du mår likadant. Lampan är jättefin. Letar efter lampor till barnens rum. Ha det gott/ Kramkram Anne

Tin sa...

Hoppas att du börjar bli bättre snart!
Jag har också haft ont i halsen och tappade nästan rösten helt. Det var inte roligt men de sista dagarna har jag äntligen känt mig bra igen. Jätte fin lampa ni skaffat!
Kram Tin

Anonym sa...

har ni Mobackens i Ljusdalköpcentrum???????