onsdag 26 maj 2010

Känner mig piggare!

Idag känner jag mig mycket piggare än på länge! Det har faktiskt varit roligt att finnas till idag. Jag började dagen med att bli intervjuad av den lokala morgontidningen. Dom kommer att publicera en artikel angående min medverkan hos Cult Design . Jag satt med i produktrådet inför våren 2011 och tyckte till om nästa vårkollektion.
!
Förhoppningsvis blir det spännande läsning för er kunder att få en inblick att det ligger mycket arbete bakom de produkter som säljs i butik och de finns inte där av en slump. Många svenska formgivare och inköpare åker ju och lyssnar på trendseminarier runt om i världen och lägger sedan sina intryck och värderingar och vad dom har snappat upp som kommande trender i sina framtida arbeten och inköp. Det är mycket spännande att höra tänket från formgivare!
Dagen fortsatte intensivt med butiksarbete och senare inköp. Vi fick besök av Tomas och Lena från Ib Laursen. Maken och jag käkade lunch med dessa trevliga säljare på golfklubben. Maten var tyvärr usel denna dag :( Är inte det lite typiskt?!?!
!
Julens kollektion var mycket mindre i år och det kändes bara skönt! Vi fastnade för det vita pärlemorfärgade glaset. Det var urvackert och kändes frostigt och krispigt vitt!
Men imorgon ska vi fortsätta med Rice och det är sommarkänslor på riktigt! (och då har vi lagt julordern åt sidan)
!
Nu ska jag fixa tjejjernas löner och brottas med mitt samvete om jag ska på möte eller inte!!
!
PS. Jag måste visa den sötaste klöverväxten som just nu har fått flyttat in i mitt badrum och den är planterad i min lassievas. (me like a lot!)

1 kommentar:

Anisis sa...

Hej ! Vad roligt att höra att du känner dig bättre ! Jag har läst dina goda recept men inte hunnit prova dem ännu...(jag har ätit alldeles för mycket av det goda ändå !!!) Jag gillar IB Laursen mycket...hade de mycket fint att presentera??? Fina bilder från ditt badrum !!! Ha en bra dag ! Kram Anna