onsdag 5 maj 2010

Detaljer från mitt badrum


Jag visar några detaljer från badrummet som aldrig tycks bli helt klart. Det saknas lister och sedan ska det stora högskåpet målas och fixas så att det ser platsbyggt ut och lite hyllplan på plats..... Men jag visar det lilla vita skåpet som fick följa hem från Kardemumma (går att beställa hem om nån är sugen) och min snygga vita Vipp som jag är så mallig över. Sedan inhandlades ett doftljus från PB Home (Magic Water) i Göteborg som vi nu har tagit hem till butiken i fler ljuvliga dofter.
!
Fönstret har vi själva bytt och satt in ett runt fönster som är 1 meter i diameter och klätt med vit mosaik och den ljuvliga blandaren har vi både till handfatet samt till badkaret och idag kommer jag inte ihåg var den kommer ifrån.
!
Hur som helst gick det hur bra som helst för Molly!! Hon sjöng som en gud, tonsäkert och klart och inte en stavelse fel!! En mycket stolt mor som sitter och bloggar just nu!
!
Imorgon ska jag och den super mysiga människan Carin gå och lyssna på min absoluta favorit bland TV inredarna Mija Kinning från Bygglov. Hon är supercool tycker jag och har mycket säker smak och så kan hon så mycket!! Så missa inte henne i morgon om ni bor i krokarna...
!
Gonatt kram från en mallig mamma ( och inte ett öga var torrt...)
!
PS. Tommy Nilsson satt i publiken och njöt när barnen sjöng hans schlagerlåt "En dag"3 kommentarer:

Graadskan sa...

SÅ fina bilder du visar!! Blir nyfiken på att se hela rummet, du får visa när det är klart!!
Det vita skåpet är fantastiskt!! Ska det stå på golvet eller hängas på väggen? Vi har ett utrymme i vårt sovrum, där vi just nu har Mollys spjälsäng, som snart blir tomt. Ett skåp som ditt kanske vore lösningen?

Skönt att det gick bra för Molly - sicken modig tjej!! Förstår att du är stolt!

Kram Camilla

Anisis sa...

Jag älskar skåpet ! Får komma in och kolla lite med dig var man införskaffar det och hur mycket det kostar !!! Vad roligt för Molly att det gick så bra. Jag hade jättegärna gått på Mija ikväll men har tyvärr ingen möjlighet...snyft ! Fint badrum förresten ! Kram Anna

Tin sa...

WOW vilket härligt badrum!!! Verkar väldigt fint och en skön relax känsla får man när man ser dina bilder. Härligt att det gick så bra för Molly när hon sjöng! Förstår att du är stolt.
Kram Tin