lördag 29 maj 2010

Mätt & belåten!

Det har varit en fantastisk dag på butiken. Tette och Linda var så himla duktiga. Idag har vi sålt Calou i parti och minut. Lyckos alla mammor som får dessa i sina paket.
Jag sitter här och njuter av tillvaron efter en god middag. Vi grillade kyckling och till det potatishalvor. Till detta njöt jag av en god mangosalsa och fetaoströra. Grädden på moset blev vit och mörk chokladmousse med färska jordgubbar. Att jag är mätt är det väl ingen som tvivlar på ;)
!
Idag läste jag om Pamela Andersson, men inte hon från Baywatch. Denna underbart glada människa är journalist från Hudiksvall. Jag hade äran att känna henne under gymnasietiden.
Hon är en sådan människa som sprider glad och härlig energi när hon kliver in i ett rum! Ni kanske har sett henne som expert kommentator på TV sporten under olika sammanhang.(förutom tidningar som Amelia och nu senast S )
!
Hur som helst är det alltid skoj att läsa om människor som har lyckats och ändå behållit alla sina goda egenskaper utan att ha blivit märkvärdiga. Därför var det extra roligt att läsa vad hennes kolleger tyckte om henne ,att hon ger så mycket av sig själv och sprider god energi!
!
Sist men inte minst så hoppas jag att alla får en underbar söndag oavsett om ni är mammor eller inte!
Stor kram från en proppmätt Carina

3 kommentarer:

Tin sa...

Låter som en härlig lördag!!!
Vi har också ätit kyckling som alltid är storfavorit hos oss men jag skulle gärna ha haft din efterrätt för den lät smaskig! :D
Ha en fortsat trevlig kväll och helg!
Kram Tin

Lilla huset på prärien sa...

Hej sötnos!

Tack för din goa kommentar den värmer bra :) Skönt att veta att man har några läsare kvar. Har brottats med om jag skulle lägga ned bloggen pga tidsbrist men så tycker jag ju det är kul att skriva av mig mellanåt :)

Calou ja... wow, lyckans ostar de där mammorna som har män som tänker på mors dag. Mina barn är för små och mannen min... ja han tänker då DEFINITIVT inte på att det är mors dag! :(

Ha en skön dag du!
Kram Jenny

Matilda K sa...

Lustigt, Pamela var tillsammans med en av min ex mans vänner way back when...
Brukar se henne lite då och då på tv-sporten! Tycker också att det är kul att se folk "som lyckas" och som förblir desamma.
Roligt att du länkat till min blogg, tack!
Kram