onsdag 19 januari 2011

Väskan är packad!


Nu styr jag kosan mot Stockholm och Formex. Min älskade resväska är packad och klar. Jag och familjen äger nämligen inte mindre än 5 sådana aluminiumväskor. Stor kärlek till dessa med andra ord. Dom är säkert inte något bättre än någon annan väska men attans mycket snyggare ;)) Idag har jag haft häcken full och började morgon med en rivstart. Fotvård kl.8 och vidare till butiken för en snabb fika och till frissan för att dölja de grå och kvickt tillbaka för lunchavbyte och sedan hem för att packa och gå igenom lite pappersjobb som ligger kvar och skräpar! Men imorgon blir det miljöombyte,tack och lov nu när det är så lite kunder i farten!
Jag hoppas innerligt att min kära underbara Anna (på Handplockat) hinner att käka/fika lunch med mig på torsdagen ute på mässan. Hon är ett riktigt energiknippe med mycket charm! Vi present tanter har ju lite att göra på mässan också förutom att äta & fika ;)
Ha det gott allesammans!
Kram
Carina

4 kommentarer:

Graadskan sa...

Åh, jag är inte alls avis på att du åker till Formex - denna gången heller! Måste vara grymt skoj!!! :)

Härliga bilder från Nyblom&Kollén, som vanligt!
Visst känns det som att våren är på gång?!?

Kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Jag åker på lördag:)....Det var flera år sedan jag var där. Hm jag trodde faktiskt att ni bara fikade hihi. Stor kram Anne

Anonym sa...

Var kommer den fina klädställningen ifrån? (som du har en bild på, på headern)

Joyforhome sa...

hoppas ni hade det underbart där :) och hittade massor av fint

kram malin