söndag 9 januari 2011

Min allra bästa vän!
Hittade denna sommmarbild från Lars Winnerbäcks konsert i somras. Vi njöt och grät mellan låtarna eftersom våran kära "farfar" hade hastigt lämnat oss en vecka innan denna konsert. Tänk vad lite man vet om livet egentligen......men en sak är säker.....livet är ingenting vi tar förgivet hemma hos oss. Vi försöker samla på oss en massa minnen och sånt som gör själen varm. Därför är resor viktigt för oss. Alla möten med människor som förgyller tillvaron.

Men kärleken till min älskade make och mina barn är absolut viktigast av allt . All den glädje och energi som dom ger fyller på mina energiresurser! Visst är väl det underbart att det kan få vara så. Maken och jag har varit ett par i 23 år och kärleken är fortfarande lika stark och han är min allra bästa vän!

Ville bara dela med mig av mina tankar! Just nu längtar jag tills han blir fri från sin förkylning. Min har börjat ge sig äntligen och förhoppningsvis har vi energi att ta oss till Järvsöbacken till helgen (äntligen!)

Till veckan kommer det att bli slutrea på julen samt en Rea rensning på Cults sortiment!Det ska bli skönt att få komma iordning med vardagen igen och städa/damma på butiken.

Visst är det väl magiskt vackert dagsljus ute nu (förutom att man ser allt damm här hemma!)Ha en skön vardagsvecka utan röda dagar!

Stor kram på er!

Carina

6 kommentarer:

Graadskan sa...

Härlig bild på er!

Visst är det väl härligt att veta att man funnit den rätte? Känner likadant för min man, fast vi har "bara" 16 år tillsammans än...

Ha nu en fin söndagkväll!
Kram Camilla

Tidsmästarinnan sa...

hej vännen, vilket underbart inlägg!
Stor kram till dig!
Susanne

Anonym sa...

UndERBaRT inLÄGG:)
HÄRligt med kärlek , känner lika för min sambo sen 13 år tillbaka..mannen i mitt liv <3

Unknown sa...

Så fina tankar. Ja det gäller att ta till vara på det som förgyller vardagen och det som ger oss energi. Ha det gott. Kram Lenita

Anonym sa...

Fin bild.
Å jag var med den kvällen ni började kila stadigt...? Även om jag förstått att ni hade träffats tidigare. Puss och Kram!
Sannerligen kan man inte ta livet för givet. Det gäller att leva i nuet.
/Gudrun

Anonym sa...

Och jag tror jag längtar gardiner från din underbart fina butik. Har du hunnit fota? /Helena
www.angel19.blogg.se