tisdag 4 januari 2011

Världens bästa Karlssons!
Ett av de vackraste husen i Ljusdal bor våra vänner , Karlssons. Hittade dessa underbara bilder i en sommarmapp som "glömdes" bort och något inlägg gjordes aldrig. Men nu dammade jag av lite bilder som jag bjuder på idagens inlägg.

Det är en gammal grosshandlarvilla som man lätt skulle kunna döda för ;) I den del jag visar är deras mysiga tv/lyssna på musik/chilla hörna. Tapeten från Cole & son är hur vacker som helst. Det är så coolt med limtryck, tapeterna får ett annat liv, tycker jag! Köket är absolut det bästa med hela huset.

Stort bondkök med plats för många och murad eldstad, ja, inte bara en utan två eftersom detta rum hänger ihop med köket. Summan av Kardemumman är att det är ett fantastiskt hus med underbara härliga människor som man gärna umgås med ofta som bor här. Kärlek till både Carin & Tommy för att ni har så stort hjärta!


Ville bara kika in och berätta detta!


Största kramen till alla er som lämnar de sötaste hälsningar

Carina


PS. Idag var jag och inhandlade gröna krumelur piller som Pippi hade gillat (som Anna beskrev Simova) som ska hjälpa mot bihålor och snuva. Jag är inte den som tror på hälsokost så det ska bli spännande och se resultatet. Det är klart att tant har blivit desperat för nu ska jag bli frisk!


5 kommentarer:

Graadskan sa...

Så fina bilder! Blir dock grymt nyfiken på att se deras kök också, har du fler?

Kram Camilla

Drömmar och Verklighet sa...

Vilka fina tapeter :) Kram Anna

Stjärnor & Champagne sa...

Mmm vilket ställe:) Hoppas att dom hjälper, gröna krumelurena alltså:) Kram A

Hanna sa...

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.
Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.
Lycka till och ha en trevlig kväll!

Joyforhome sa...

åhh så snyggt :)

Kram Malin