fredag 28 januari 2011

Bedårande Green Gate


Green Gate väcker sådana sommarkänslor och det känns som när man var liten och var hemma hos mormor & morfar och fikade saft och bullar. Jag älskar deras koncept. Den röda tråd som hela deras affärsidé bygger på. Det är gulligt och sött och framför allt snällt! Man blir snäll och glad när man kollar på deras sortiment.

Bilderna har jag tagit från deras monter på Formex. Om jag hade en sommarstuga hade jag inte tvekat en sekund och köpa trädgårdsmöbler i rosa och rosa blomlådor!!! Då skulle jag leka Leila och vara som en stor rosa maräng hela semestern :)))

Men den här säsongen har vi faktiskt mest handlat ljusblått och blått med cerisa inslag. (jag kan ju inte handla rosa varje säsong!) Det röd/vit prickiga är såklart ombeställt och kommer efter nyheterna har ramlat in! Men har jag berättat om våra väskor......inte.....då får det bli ett kommande inlägg. Jag kan avslöja att det är mycket färg och mönster!

Ha en underbar helg!

Kramar i massor Carina

5 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Ja o jag bodde i närheten så skulle jag komma på studs:). Greengate har såå mycket fint.. Stor kram A

Stjärnor & Champagne sa...

om

Unknown sa...

Ja du, dom har ju så fina saker! Så kul med mässa! Ha en trevlig helg! Kram Lenita

Tillsammans Hemma sa...

Kan bara hålla med - jag är ett riktigt Greengate fan. Som du skrev, det är så himla fint på landet. Inga rosa blomlådor och trädgårdmöbler än,,, meen. Låter himla somrigt och fint. Det skulle nog kräva en ganska taktisk övertalningsförmåga hemma hos oss (män vetdu?) - måste kanske börja nu?
Hej Hopp från Loo

Handplockat sa...

hej snygging =)
Det är så sant som du skriver =)
jag tror nog att västanäs är Leilas inspelningsplats på sommaren jag står för bakningen och mannen för gourmet matlagningen... men jag är ju virt röd blå på sommarn ;) men det råder ju GreenGate åxå bot på!

Jag har åxå laggt grunden på det BLÅA känns som om det var länge sedan =)

det jag fått in i ChillNorway vägär den marinblå kappan med benvit spets på alla detaljer
och army gröna korta jackan =)
bilder kommer
liiite nätt i storleken

hör av dej om suget blir för stort

Söndagskramen