måndag 3 januari 2011

A little polka dot prickigt!


Visst börjar vintern visa sin vackraste sida nu. Det är gnistrande vackert på morgnarna när solen kikar fram. Jag bara längtar tills jag kan njuta av dessa dagar. Ta härliga långpromenader och åka skidor med hela familjen. Dricka varm choklad med sega limpmackor med ost som börjat böja till sig något-men ack så gott!

Jag bara måste visa de finaste vantarna som jag fick av svärmor i julklapp och god varm choklad ur favoritmuggarna från Green Gate!


Idag har jag mest klagat nere på butiken, på mig själv alltså.....hosta...febrig...orkeslös....och får inte mycket gjort alls... men jag hittade min plats inne på lagret för att inventera det sista.....snart är det klart för i år. Tette och jag planerade lite inför Formex. Spanskt (tapas) eller indiskt eller kvartersmysigt.....Det är halva nöjet att käka gott när man är på mässa även om man inte har allt för mycket energi kvar till det sociala eftersom alla intryck ska falla på plats!


Ha en riktigt skön vecka och njut av vintern!


Kramelikram Carina


PS. Rödvit prickigt me like alot!

5 kommentarer:

Graadskan sa...

Fina vantar!!! Fina jacka också, ser det ut som... :)

Ja, aldrig kan vi väl få nog av det rödvit prickiga?!?
Om det skulle vara så att du får en biljett över eller vill ha mer sällskap på Formex, så vet du var jag finns! :)

Varma kramar,
Camilla

Jenny sa...

Min tanke direkt var; shit pommes frites!! vilka fina bilder!!!
Men så kan man ju inte skriva... eller ;)
Man blir alltid inspirerad här av alla fina bilder du har!!!
Kram Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Sjukstuga vad trist:( Hoppas ni kryar på er. Snäckan!!! Vad härligt med Thailand. Vi måste också åka någonstans snart...Tack för tips om blandare emottages tacksamt. Stor kram från mig...

Unknown sa...

Prickigt är fint! Likaså vantarna! Krya på dig! Kram Lenita

Humble Bee sa...

Oh my goodness! I am addicted to red and white and polka dots. I would eat my oatmeal from this set any day! Great find.
~Becki

Happy New Year!