onsdag 16 december 2009

Ingen jul utan nissar!

Mailegs nissar har bott hos oss i snart 10 år! Vi hittade dessa godbitar på Formland när de ställde ut för första gången och det var kärlek vid första ögonkastet ;)
Minsta dottern längtar varje år på att vi ska ta fram dom för dom är hur kul som helst att leka med ! Ikväll kommer mina svärföräldrar på mat. Man måste ju ligga bra till så här innan jul :)
Äldsta dottern kommer på mittiveckan visit så då blir det extra mysigt att bjuda på lite extra gott så här mitt i veckan!
Imorgon kors i taket har jag bjudit hem ett gäng tjejjer på jul öl / julcider och skinkmacka. Här ska provsmakas på lite nya smaker samt surras och fnissas mycket. Tänk vilken energi jag fick tack vare snön.
Idag har elektrikern varit här och dragit klart elen i badrummet och snart kanske man kan visa lite bilder därifrån.....och kanske ett litet julbad också....
Ha det gott allihopa därute! Och stort varmt tack för alla söta kommentarer.
Kramar från en snö älskande liten prick!

6 kommentarer:

Graadskan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Graadskan sa...

De är så mysiga, nissarna!! Konstigt nog äger jag inte en enda!! Kaninerna har jag, men inga nissar. Får nog bli ändring på det till nästa år... ;)

Så mysigt att ni har snö! Vi ska ju till Orsa efter nyår, så då lär det väl finnas där också!!!

Kram till dig!

Tidsmästarinnan sa...

Hej goaste du!
jag blir alldeles julglad när jag kikar in här. Vet flera personer hemma som gärna skulle snacka en stund med de där sköna tomtarna :-)
Kram kram
Susanne

Stjärnor & Champagne sa...

Dom är underbara, jag äger ingen men en är på väg på posten hihi så snart så.....Hoppas att det blir en trevlig kväll med tjejerna.

Kramis Anne

mek73 sa...

Nu har jag satt fram ljuslyktorna. Blir nog så att de får stanna tror jag. Kan inte låta bli att titta på dem. Jag är så nöjd.

Systrars söta sa...

Visst är de underbara Nissarna, har faktiskt ett par hemma som jag glömt att plocka fram...hmm..Här i butiken fick jag nöja mig med små nassar iår...Ha en riktigt God Jul..kram kat