söndag 1 maj 2011

Thailands semester !



Nu har vi landat bade mentalt och fysiskt. Detta ljuvliga land med massor med god mat och vanliga manniskor. Vi har hunnit och byta boende en gang ocksa (lite typiskt oss :)
Just nu bor vi pa Lonely Beach pa Koh Chang. En av de mindre stranderna och mycket backpackers pa en sida av stranden.
Vi var har for tre ar sedan och det har inte alls vuxet sa snabbt har som pa andra stallen i Thailand. Igar at vi underbar Thaimat pa ett riktigt hal i vaggen (godaste hittills..)
Julia och Molly vill shoppa varje kvall men just denna kvall tar vi det lugnt eftersom Molly har varit lite vissen och alla andra i familjen ar ocksa lite latt vidbranda. (las: roda som kraftor!!)



Jag hann inte gora ett inlagg om den fantastiska resa med Korslaget och att Julia fick vara med och vinna alltihopa!! Tack alla sota ni som har varit flitiga och rostat det har betytt oerhort mycket for koren ! Vi hade garna varit hemma pa konserten pa Plostplan med Korslagetvinnarna men da satt vi redan pa planet. Nu ska vi njuta massor och vara en hel familj!
Vi har massor att ta igen speciellt lillasyster Molly som varit den mest trogna supporten av oss alla och gratit gladjetarar varje lordag som storasyster Julia har gatt vidare i Korslaget. Trots att det skiljer 8 ar emellan dessa tjejjer sa ar dom supertajta med varandra .
Det blev ett snabbt inlagg men jag hoppas pa lite egna bilder nasta inlagg.
Ha det bast alla ni dar hemma!
Stor kram Carina

1 kommentar:

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh jag hoppas att ni får en fab semester, inget avis näe då. Stort grattis till Julia med körslaget, hejade allt på dom:) Stor kram Anne