söndag 31 juli 2011


Min sötaste Julia fyller 18 år idag. Det låter helt overkligt men så är det iaf. Och då bör man kunna räkna ut att jag är 18 år äldre också (man vill ju gärna tro att det bara är barnen som blir större och fyller några fler år men njeaeee den bistra sanningen är ju att jag också blir äldre.....) Åldersnoja, I know!
Vi hat haft en hektisk tid här hos oss. Jag har verkligen inte hunnit med alls men i butiken har det varit full fokus. Oj,oj vad många söta och gulliga vi har haft i sommar och vi kan verkligen vältra oss i all beröm som vi har fått! Puss på er snälla kunder utan er är vi ingenting men med lite beröm så växer vi och får nya energi kickar inför höstens alla inköp!

Här har det varit galet ett tag. Förra helgen hade vi kvartersloppis och grillkväll med alla grannar i området. Det var hur mysigt som helst och kvällen hade ju varit lugn. Men nejdå, grannen och jag kom på den briljanta idén att åka ner till den lokala krogen vid halv två på natten för att skaka våra lurviga. Väl nere på lokal så bryter jag ihop av skratt och inser att jag står nere på dansgolvet helt ofixad. Ingen make-up, håret slarvigt uppsatt och oduschad!!! Och det hade väl räckt men nejdå, vad har jag på mig då.........en beige/svart randigt oversize asymmetrisk tröja som når ner till halva vaden samt ett par leggings samt ett par vita Converse. Jag hade så roligt åt mig själv så jag höll på att skratta ihjäl mig när jag dessutom toppade med att sjunga en-mans-tält hela tiden!
Men det bjuder jag på för det var roligt som attan men kanske inte värt det på söndagen! Men vad gör det om hundra år!
Tillbaka till vår Julia! Vi hade stor kalas igår kväll med mat och dryck. Vi började med att skåla för henne i champagne. Sedan hade vi dukat upp ett buffé bord,där fanns hemgjord potatissallad ( 2 sorter) samt rostbiff och en kall pepparrotssås, sallad och goda ostar samt frukt. Och till efterrätt hade vi chokladmousse samt vanilj pannacotta med passionfruktstopping och dessutom en favorit, vitchokladkaka med vitchokladglasyr med hallonsås. Vi hade så himla trevligt hela kvällen och det var galet mycket folk och massor med barn. Tack alla ni som gjorde Julias födelsedag till en fint minne för livet!
Imorse blev hon uppvaktad med en härlig stor frukost med nybakat bröd , juice, frukt och yoghurt. Vi hade dessutom extra gäster till denna frukost. Min barndomsvän och hennes flickor sov över hos oss! Det var jättemysigt att få rå om dom lite extra.
Julia var mycket nöjd över sina presenter. Ikväll har vi grillat piripiri kyckling med en matvetesallad samt färsk sparris och haloumi och till förrätt blev det bruchetta. Vi är så mätta och nöjda. Molly följde faster till deras stuga i Järvsö och Julia är och svänger sina lurviga i stadens nattliv. Själv ska slå igen mina ljusblå och vakna imorgon med att min första semesterdag......i 3 hela veckor........Jag ska njuta hela tiden......
På återseende snart, hoppas jag!
Största kramen

1 kommentar:

Graadskan sa...

Grattis till fona Julia!!
Ja, tänk så fort tiden går... :)

Hoppas du får en fantastisk semester - NJUT!

Jag har ju redan börjat jobba efter min, så jag är allt liiiite avis...

Kram Camilla