lördag 2 juli 2011

Älskade söta unge!


Våran älskade Julia är i Spanien och jobbar på barnkollo. Hon ska vara där i 4 veckor (!!!!) och vi saknar henne enormt (speciellt vår minsta lillasyster Molly) Igår skajpade (läs skype såklart :)) vi med henne och inte ett öga var torrt...... Hon är där med Linnea ( i vit klänning) och 2 andra tjejjer från gymnasiet och lär sig en massa spanska.
Idag och igår var det full fart i butiken. Tette jobbade sista dagen igår för att gå på 4 veckors semester. Ha en underbart skön härlig semester,vännen. Det är du verkligen värd!
På måndag börjar Cissi jobba igen för fullt och vi har längtat efter henne! Du är sååååå välkommen! Nu ska du få slita och sälja;)
På eftermiddagen i dag var maken och jag social & hälsade gamla vänner. Vi fikade och hade mysigt. Vi har nämligen barn i samma ålder och ältade samma problem som alla har......med sina stora barn :))
Nu ska jag ut och besöka lite inspirerande bloggar och annat smått & gott i cybervärlden!
Kram på er!

1 kommentar:

JULIA sa...

Älskade mamma. jag saknar er varendaste sekund : ) idag har det kommit 158 nya barn, så nu är det varken rast eller vila. vi ska försöka ta oss in till algodonales och jobba nästa vecka. sen malaga! hoppas ni hade en fin kväll på stenegård. vi hörs och ses... snart! (16 dagar kvar bara!) hälsa mollsan, pappa och våfflis. Puss