söndag 12 december 2010

Födelsdagsmys hos Tette!












Den här veckan har varit lika intensiv som tidigare. Helgerna svischar förbi i rasande fart och ibland känns det som jag bara är hem och sover! Onsdag var det ju glöggmys hos mig och det var så himla mysigt och gott! Alla recept blev lyckade! (kommer inlägg senare om detta....) och torsdagen var vi hem till Tette och blev bjudna på god italiensk kaka a lá Leila. Mumsigt värre!

Bilderna är tagna hemma hos henne och man ser att det finns sinne för detaljer hos denna fröken. Hon har så himla fint och julpyntat! Våra flickor vill bara flytta in dit på studs. Om man får önska av tomten så önskar jag att Tette kommer tillbaka på fredag och mår som en prinsessa och att hon har saknat oss lika mycket som vi har saknat henne ;))))

Välkommen tillbaka!


Idag har jag först kört ett arbetspass och sedan hem och fixa lite och sedan vidare till kyrkan för att se den sötaste Lucian ever....Vacker som den vackraste blomman var vår Julia som Lucia och vilken skönsång sedan!! Inte ett öga var torrt....Och sedan hade vi Luciafika hemma hos oss med släkt och vänner! Mysigt avslut på en söndagkväll men nu är det Nattinatti som gäller.


Stor kram och ha en mysig Luciamorgon!

6 kommentarer:

Joyforhome sa...

åhh herre gud vilket sovrum hon har och vilken maffig säng :)

Kramar Malin

Anonym sa...

hej
hälsade på er idag o gjorde reklam på vår blogg
http://blog.hemtrevnad.nu/?p=1782

Anonym sa...

Hej,
Hoppas din dotter hade en oförglömlig upplevelse i går på Lucia dagen. Saknade verkligen svenskt Luciafirande i går. Skrev på FB att norsk Lucia blir ungefär som när svenskarna ska försöka fira nationaldag...Alltså utan det genuina och högtidliga.

Kram kicki

topdesign sa...

Hej Carina!
Förstår att det var vackert när söta Julia var lucia!
Hoppas ni får en fin jul och att vi kan ses i januari.
Kram Lena

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen!!! Vad fint:) Och Leilas godis går inte av för hackor, allt är sååå gott. Hoppas att allt är bra. Har varit riktigt dålig på att blogga:(/ Stor kram Anne

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

Vilket vackert hem hon har!!

ha en trevlig dag!

Kram Izabell