tisdag 14 december 2010

Vill ha lista!Visst är det den här tiden på året man får önska.... jag kallar det för vill ha lista och det är för att det passar bättre än önskelista. För det är precis vad jag menar....jag önskar inte utan jag vill ha!! Vilken hemsk I-landsmänniska jag är (jag vet...)!!
Jag vill hemskt gärna ha ett nytt kök och det värsta med mig är att jag vet exakt hur det ska se ut ( in my head). Jag kan gå in på detaljer innan vi ens har bestämt hur det ska vara (ja,lite måste ju min äkta hälft få säga till om....eller iaf tro att han är med att bestämmer ;))
Kvinnlig list det har inget att göra med vanliga lister om nu maken skulle läsa detta), kallas det och det kan man inte köpa per löpmeter.....det lär man sig....Nya vackra fönster vill jag dessutom sätta in och där kan ju maken få komma med lite bra förslag ( för koll och god smak har han.) Gasspis, ja, varför inte...AGA kanske när man ändå önskar..Och när jag ändå vill ha hejvilt så vill jag boka resa nu.....står inte ut med kylan...varför bor vi här....nä. fy bubblan för all den här iskalla vintern....Ge mig värme och sol nu!
Snälla söta rara tomten om du läser detta så är jag en snäll, mycket snäll människa som egentligen bara önskar mig sol & värme och mysa med familjen samt ett nytt kök att njuta i.
För önska får man ju göra hur mycket som helst.... eller??

Imorgon är det sista dagen att tävla så vinnaren presenteras på torsdag!!

PS. Kan det vara min hjärna som är så djupfryst att jag bara kommer på två saker att önska mig ;)))
Idag är jag verkligen på glimteniögathumör!
Kram

2 kommentarer:

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Hehe jag klart man får önska sig vad man vill..;) Hoppas din önskelista når tomten!:)

Ha en trevlig vinterdag!

Kram Izabell

topdesign sa...

Snälla rara tomten, om du ändå är på G att fixa en skön sol och bad resa åt Carina med familj så finns det några andra utanför Uppsala som också önskar att de fick komma till värmen! :))
Kram Lena

Ps. jag behöver inte ha något kök, bara sol och värme