söndag 26 december 2010

Jul ledig!Jag har verkligen lyst med min frånvaro på bloggen. De sista veckorna har varit hektiska (och fantastiskt roliga) och sedan en vecka tillbaka har min svägerska och våran minsta kusin varit inneboende hos oss. Det har verkligen inte funnits tid till bloggning ;)

Julen har varit mysig och intensiv med massor med fina julklappar. Vi klarade den första julen utan "vår farfar" Ok men det hade kunnat vara lite bättre om alla (en person, egentligen) runt omkring oss hade visat en aning omtanke och intresse men framför allt kärlek till oss runtomkring!


Hursom helst är jag så glad att jag fick rå om min svägerska och jag hoppas att du känner att jag känner med dig och din familj av hela mitt hjärta. Jag och familjen fick en enorm bukett med amaryllisar/eucalyptus av Anna & Reine samt världens sötaste ren som står lagom snöpinad utanför brokvisten. Det är ingen större risk att jag hinner fota något de närmaste dagarna....


Jag hoppas att alla ni därute inte har snöat inne och att ni har haft en lugn & skön julhelg. Idag gav jag järnet fast jag helst hade viljat vara nedbäddad. Jag är nämligen hur febrig och snorig som helst och halsen känns som jag har käkat taggtråd i minst en vecka. Men nu är jag ledig från butiken fram till nyårsafton. Ja, ledig och ledig......massor med bokföring och fakturering....men jag får vila rösten och kurera mig!


Ulrika som vann julgransmattan är nog den gladaste vinnaren jag har sett på länge! Hon hade aldrig vunnit något tidigare i sitt liv så nu var det väl dags eller???


Stor snuvig kram

Carina


PS. Har ni gjort några bra mellandagsfynd??

3 kommentarer:

Handplockat sa...

BACK AT YOU
och krya på dej
njuuuuuuut av lite ledighet nu =)

NeMa Design sa...

Härlig dukning!! Hoppas du kurerar dig och att du hinner vila upp dig till nästa år.....
Kram Malin ♥♥♥

Anonym sa...

Tack snälla underbara för att vi fick bo hos er över jul! Det var hur mysigt som helst och lillen (och Reine och jag) stortrivdes!
Krya på dig!
Styrkekramar från svägerskan