onsdag 20 januari 2010

Tiden rinner iväg!

Gomorron allihop! Tiden rinner iväg och går i rasande takt! En dag till sedan bär det av till Formex/Stockholm. Det ska bli helt ljuvligt att få vila ögonen på nya saker och härlig inspiration.
Jag har planerat dagarna så vi ska hinna med det vi måste! Fredagkväll ska vi träffa Tony och Robban som vi har rest med de sista 3 åren. Vi möttes på en flygplats i KL av en slump och fann varandra direkt. Hur kul nu en barnfamilj av vår kaliber kan vara?!?! Det blir troligtvis vietnamnesisk mat denna fredagkväll. Lördag kväll blir italienskt som vi har fått tips av en kollega.
Det stickade på bilderna har varit mina favoriter hela hösten/vintern. Jag har själv ett par stickade högre benvita strumpor med stickade blommor. Eftersom de är i ren ull (varma!!) har dom varit guld värd nu när det har varit vargavinter och dessutom är dom som ett litet konstverk i sig. Jag vill bara säga att jag är så himla glad över alla nya som verkar ha hittat hit till mig! Det värmer mitt hjärta om mina bilder och/eller det jag skriver kan göra någon glad eller inspirerad!
Nästa inlägg blir efter Formex med förhoppningsvis massor med bilder därifrån.
Och du kom ihåg tävlingen! Tävla och vinn Green Gate!
Kramar från en som längtar till mässan!6 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket underbart fint fotocollage av vackra ting, en sån klocka suktar jag efter..... och vilken ljuvlig rosa färg! Ha det bra på mässan! Mari.

Graadskan sa...

Fina saker du visar!
Ni kommer säkerligen få en riktig toppenhelg i Stockholm, utan tvekan!!
När du kommer hem igen, så har det nog kommit ett litet paket med posten till dig... Så om det mot förmodan skulle vara urtrist i Stockholm, kan du alltid ha det att se fram emot!!

Många kramar till dig från mig!

Hem och Harmoni Marie sa...

Ha det så kul på mässan! Kram Marie

Systrars söta sa...

Hejsan, ja jag var själv där idag..men huuuu så trött man blir av alla intryck...fast nog såg jag mycket fint också..så lite till butik fann jag nog..:-)) Ha det gott å hoppas du hittade något skoj du me..kram kat

Skogsdoft & havsbris sa...

Vilka underbara stickade saker du visar här, helt ljuvliga! Har du stickat dem själv?
Ha en fin helg! :)

Caroline sa...

Vilken otroligt fin blogg med så mycket vårkänsla!

Jag kommer definitivt återkomma!

Hälsningar Caroline