lördag 30 januari 2010

Vårkänslor 2010


Idag är det sista dagen som det går att tävla hos mig! Det är absolut inte den sista gången det kommer att bli tävling hos Kardemumma. Det är så många nya ansikten som har kollat in här och det är alltid spännande! På Formex hittade vi många vackra kuddar i form av gamla brev.

Vårens blommor på mässan måste man både vila ögonen på och lukta på såklart! Det är så lyxigt att se alla snittblommor i mängder. Jag försöker fortfarande sortera in alla inköp och planera annonser inför alla hjärtans dag ifall jag befinner mig på en varm strand på andra sidan jordklotet. Det var längesedan vi tog en sista minuten flygstol. De senaste åren så har vi bokat reguljärt och dessutom i god tid. Innan Molly föddes så blev det några sådana sista-minuten
resor till bra penning! Ifjol bilade vi runt i Florida och USA är ju häftigt i sig men det blir ingen vilande semester. Thailand med omnejd är ju en lisa för själen om man undviker turistfällorna.

Jag älskar att resa runt där och sitta på små hål i väggen -restauranger och njuta av vänliga människor och underbar mat och oftast vacker omgivning! Man känner sig väldigt trygg och säker och det tycker jag är skönt i hjärtat.

Vill jag resa eller?!?! Jag längtar så att det gör ont att få åka iväg, gärna långt bort där det är varmt och skönt!

Imorgon kan man se vem som är de lyckliga vinnarna :)

Kramar Carina3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja, den här tiden på året så längtar man verkligen bort.. antingen till et annat land eller till en annan årstid.
Det var många fina saker från Formex, av alla bloggares bilder därifrån förstår jag hur otroligt mycket fint det fanns där.

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen...Mmm håller tummarna för mig. Jag skulle verkligen vilja åka till Formex. Det är några år sedan jag var där. Molly skulle Ludde ha hetat om han var en tjej. Så fint...MMM vi måste åka nnågonstans är så sugna men vi håller också på att strula med husköp.

Kram till dig vännen/ A

Hanna sa...

Åhh, vilka underbara bilder! Kuddarna vill jag ha :D
Blir definitivt lite mera rosa blommor i min trädgård i år ;)

Ja, en resa till varmare länder skulle inte heller vara fy skam!

Fortsätter hålla tummar och tår ;P

Ha en bra dag!
Kram Hanna