onsdag 13 januari 2010

Magiskt med glas och silver!


Det här blir de sista bilderna från badrummet, på mina favoritburkar i glas/silver. Dom är så otroligt vackra med tunn silverkant och etsat glas. Dom ska jag använda till någon fiffig förvaring. Vad det än nu blir, smycken , tops/rondeller eller något annat som bör stoppas undan.
I natt har jag inte sovit mer än ett par timmar....min käre make fick sitt sjätte gallstensanfall och det blev ambulans till Hudiksvall. Vi känner oss lättade att det blir operation så vi kan börja planera ev. nån långresa. Vi brukar åka på vintern 2-3 veckor eftersom det har varit svårare att ha lång sommarsemester tillsammans! Just nu känns det som vi är närmare PRO än BVC med alla våra sjukhusbesök :) Jag med min handled och makens gallsten.....det är mkt. trevligare med BVC och bebisar,tro mig!!

Nu börjar det bli nedräkning för Formex och jag hoppas att min gulligaste make är frisk tills dess! Hotell bokat sedan länge, restaurang fixat och nu ska det ägnas lite tid till planering inför kommande inköp!! Mässor är det roligaste (och det jobbigaste) som finns! Det blir så mycket hjärngympa med om alla inköp känns rätt,om man valde rätt färg,rätt antal etc...
Som sagt så firar Kardemumma 15 år i år och då måste vi ju tänka lite extra på lite jippon :)
Nu ska jag och Molly ut och åka spark och jag ska försöka att tänka på andra saker än maken :(
Jag tror iaf att det snart är dags för tävling på denna blogg eftersom jag passerat 10 000 besökare och jag känner mig extra stolt att så många kollar in hos mig och finner något som är spännande att kolla på eller läsa om ;)
Vinterkramar Carina

3 kommentarer:

Titti underkalas-eken sa...

Ljuvliga burkar! Tänk vad vardagliga, praktiska saker som förvaring kan ge sådant mervärde och njutning i livet när de är vackra att se på? Att omge sig med vackra saker är ju som att omge sig med en massa "uppåtpuffar" när man ser dem omkring sig, tycker du inte? Jag blir iallafall alltid glad när jag ser saker i hemmet jag tycker om :)

Hemskt tråkigt att höra om din man, förstår att det måste vara jätteskönt med en förestående OP om det kan lösa problemen för honom! Vi får innerligt hoppas att han slipper mer av det där nu!

Formex, ja åhh! Jag har varit där de senaste två gångerna, men det verkar inte bli denna gång, så du får sååå gärna berätta sen hur det var! :D

Kram Titti

Jenny sa...

Hej Carina!
Vilka söta burkar och vad fina fotton du tagit på dem!

Tråkigt att höra om din make, hoppas han kryar på sig snabbt efter operationen.

Grattis till 10 000 besökare på bloggen, klart du ska fira det med en tävling! Jag är gärna med:)

Kraam Jenny

Fru Johnsson sa...

Hej Carina, vilka fina bilder! Jag kom att tänka på att maken behöver bilder från Kardemumma till Ljusdalskortet, passar på att säga det när jag ändå kikade in :)Jag hoppar över Formex denna gång, jag och Polly funderar på att gå på Antikmässan istället.
Hoppas ni får trevligt på Formex!
Med vänlig hälsning
Anna Johnsson