söndag 3 januari 2010

Recept från Lantliv

Jag testade nyårsreceptet i Lantliv igår. Jag lagade hummersoppan och laxmousse samt räk/hummer toasten. Det smakade ljuvligt även om fotot inte gör sig. Mat är så himla svårt att fota. Dammade av 90-tals tallrikarna från Villeroy&Boch. När jag valde min servis trodde jag aldrig att jag skulle tröttna på den......vilket skämt.....men den fick en liten nytändning när dom använde den i Äntligen Hemma. Hursom helst så är det hur kul som helst att testa nya recept om man har tid.
Nyårsfesten var hur kul som helst med mycket god plockmat samt mingel. Födelsedagsbarnet var mycket nöjd med festen. Maken spelade banjo och H på gitarr samt R på trummor och sist men inte minst T på bas. Mycket sång och tjoh blev det. Vår minsta partypingla sjöng solo "Listen" med Beyonce. Hon gjorde succé och inte ett öga var torrt! Vi åkte spark hem vid 1:30 tiden och tonårsdottern kom hem vid 3-tiden. Hon och 10 tjejjer hade nyårsmiddag hemma hos oss. Dom hade skött sig exemplariskt och får gärna vara här flera ggr. Puss på dig J , om du läser detta, du ska ha minst en guldstjärna!!
JAAA, inventering är ju också avklarad och det är ju värt att fira. Det måste bli varmrätten från Lantliv nästa gång med ett gott glas rött!
Måste spana in favvofilmen Åter till Cold Mountain (kan det vara Jude Law.....)
Åter till fåtöljen i viloläge!
Kram C

2 kommentarer:

Systrars söta sa...

Ser såååå smarrigt ut...mums..Själv gratinerade jag hummer för första gången och det var såååå gott...:-)) Önskar dig en god fortsättning..kram kat

Västbacken sa...

Mmm...det måste jag prova.