torsdag 28 januari 2010

Vårens prylar på väg till KardemummaMassor med godbitar från Lisbet Dahl på väg in. Jag bara gillar deras småväskor så mycket. Dom är sådär lyxigt onödiga :) inte nog med detta så kommer det massor med smålyktor i vackert färgat fattigsilver och pressglas. Ni som bor nära skynda er in till veckan och kolla in nyheterna och ni som bor något längre bort kan alltid maila om ni har frågor eller beställningar!

Idag slutade jag tidigare för att gå kurs i Bollnäs. Skyndade mig i väg efter ett besök på apoteket (kurera värsta förkylningen) och en halvtimme innan kurs start får jag besked att det är INSTÄLLT!! Men varför slösa energi på sånt! Jag fick ju träffa Julia (äldsta dottern) extra mycket ikväll istället, hon pluggar första året på gymnasiet i Bollnäs. Så egentligen var ju det bättre än en kurs. Vi träffades ju så lite i helgen som var, pga. Formex och tågförseningar hem!

Om och när vi kommer iväg till Thailand så kommer inte hon att följa med, hon anser att hon missar för mycket i skolan. Jag gråter vid blotta tanken att åka utan henne, vi är ju inte en hel familj då!! Men jag antar att det är lika bra att vänja sig, tyvärr!

Nu är det dags för mer nässpray och en ipren innan sängen . Imorgon börjas det med en säljare och han såg ut att ha en hel del spännande prylar!

Hoppas , hoppas att ingen vill åka till Thailand nästa vecka så vi hittar billiga flygstolar ;)

Snuviga kramar från en mosig Carina

4 kommentarer:

Titti underkalas-eken sa...

Åh vilka praliner till saker från Lisbet Dahl! Helt underbara!

Hoppas du kryar på dig snabbt och hittar bra biljetter till resan!

Karin Lindström sa...

Hej!
Tack för din rara hälsning! Så fin butik du har! Jag har haft en inredningsbutik i tio år, men sen 1 1/2 år den såld. Jag saknar den inte så mycket, men när jag läser om alla mässorna så kliar det i fingrarna! Det är ju så roligt att köpa saker *ler*.

Lycka till med alla inköp och en riktigt bra fart önskar jag dig i butiken.

Hälsningar
Karin

NeMa Design sa...

Hej hopp....hittade in hit till din fina blogg av en slump. Så fint du har!! Jag kikar gärna in fler gånger!
Krya på dig!
(nu ska jag göra ett litet inlägg i din tävling, hoppas på tur!)
Kram Malin ♥♥♥

PS Vi har oxå en liten tävling på G inne hos oss....mer ♥♥♥ välkommen in....DS

Fröken Tindra sa...

Mmm... Jag gillade särskilt väskan med spetsen... Jättevackra saker du visar.
Kram!