torsdag 14 januari 2010

Sommarkänsla vs. Bitande vinterkyla


Jag måste bara få visa lite sommarkänsla nu när vintern har bitit sig fast. Vi hade minus 26 i morse när jag skjutsade Molly till skolan. Bilen var allt annat än glad! Idag ska städas på Mollys rum nu när hon är i skolan. Finns det fler än jag som har skrotsamlar barn?! Här samlas det på servetter, kartonger och diverse prylar till Barbie och hennes dockvänner. Maken opereras nu på förmiddagen och just nu väntar jag på samtal från honom. Man känner sig liksom halv när den man älskar inte är hos en. På eftermiddagen ska Molly klippa håret och sedan ska vi gå och fika! Nu börjar min ledighet ta slut och den har varit välbehövlig! Jag var ner på butiken i går ikväll och tjejjerna har skyltat så himla fint!
Kramelikram Carina


3 kommentarer:

Västbacken sa...

Hu gallan. Den har jag opererat bort för flera år sedan och har inte haft några problem sedan dess.

Härliga bilder

Kramis

n o r d i n g å r d e n sa...

Lite sommarbilder skadar inte nu, usch va kallt det är! Vilket sagolikt vackert badrum du har! Tänk den som hade det tvättstället och kranen och hela allt! Snygga detaljer också, mycket smakfullt! Japp, då har hjortarna flyttat till Dalarna och de meddelar att de har det bra här: ) Mari.

Stjärnor & Champagne sa...

åhhh näe vad jobbigt det där blev, vad jag längtar till värme. -26 kallt, brrrrr. Så kallt har inte vi, behagliga -7. Men det skall ju bli mildare tyvärr....

Kramkram Anne