måndag 26 april 2010

Rosiga rosor!
Underbart porslin som finns hos oss! Dessutom är priset kalasbra och det går utmärkt att använda i ugnen. Årets första rabarberpaj skulle väl vara mumsig i denna form!


Härlig kudde från Ib Laursen och finns även som överkast. Otroligt fin korg serie har vi också packat upp. Ni måste bara in och kolla på schablontavlorna i zink (både siffror och bokstäver) och superduper fina redskapssetet i den vackraste gröna färg från Ib Laursen såklart!

Vacker patinerad kruka från Miljögården. Sådär lagom sliten med milda rosor och bra storlek. Det kliar i fingrarna att få sätta igång ute nu. Jag hann plantera lite innan Göteborgsresan...men det är mycket kvar! Idag var en otroligt trög start på veckan och ensamt eftersom Tette var sjuk. Loggar du in ser du våra priser. Användarnamn: kund Lösenord:skapa123

Imorgonkväll är det "Tjejkväll på stan" och då har vi öppet mellan 18-21. Ta med vänninorna ut på en shoppingtur och lämna gubbar och barn hemma ;)

Tack för söta tips och gulliga kommentarer! Dom är guld värda!

4 kommentarer:

NeMa Design sa...

Härliga,"rosiga" saker du visar. I LIKE!!
Vi har oxå tjejkväll (hos en av våra återförsäljare) men inte förräns imorgon onsdag. Det ser vi fram emot. Hoppas er kväll blir toppen!
Kram Malin ♥♥♥

PS. Vi har tävling på G inne hos oss. Välkommen in!

Stjärnor & Champagne sa...

Jag önskar att jag bodde i närheten för då kunde jag komma tralalala...Jättefina saker som vanligt vännen/ Kramkram Anne

Graadskan sa...

Hej vännen!
Nu är jag hemma igen och det är så skönt! Allt var verkligen toppen "over there" och vi fick fyra bonusdagar pga askan, men det är underbart att få sova i sin egen säng igen!

Blir helt sjuk av alla bilder du visar från din butik, så synd att den ligger så långt bort! Inga funderingar på en filial i Kungsbacka?

Hur går det förresten på bandfronten? Du får gärna hojta om de kommit eller annars när de gör det!

Må så gott!
Kram Camilla

Matilda K sa...

Men å, nu blev jag sugen på rabarber! Fina formar och du, gulligt av dig att länka : )
Kram