söndag 25 april 2010

Hemma från Göteborg!
Hej på er allihopa! Idag har det varit en underbar dag i hela landet,tror jag! Jag har åkt tåg hela dagen och under min resa har det varit vackert väder. Jag kan/får inte visa några bilder från Cult Design eftersom det är både höstens kollektion och skisser från våren 2011 som jag har tagit del av under denna arbetsresa.
!
Jag visar däremot bilder från en fin butik i Alingsås som jag besökte (vi skulle överraska våra grossistvänner där men dom var tyvärr upptagna på annat håll!). Då gjorde jag och maken sta´n i Alingsås.
!
Göteborg var underbart som vanligt. Jag älskar den stan! Hann med ett besök till en favoritaffär jag har där , Oles döttrar.
Den butiken har hur mycket fina kläd märken som helst. Jag önskar att plånboken var ovanligt välfylld så man kunde köpa många plagg där.
!
Däremot inhandlades det en fin Vipp tunna i vitaste vitt och rosa/vita handukar från Lexington till badrummet. Nu är det bara lite detaljer kvar så ska det mesta vara klart därinne!
!
Nu ska jag mysa med Molly som har längtat som attan efter sin lilla mamma!
Kramar i massor till er alla!


4 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Carina!
Hoppas allt är bra med dig, nu var det ett tag sedan jag kikade in här hos dig!

Kul att du varit i Göteborg och Alingsås, mina hemtrakter;)

Ha en trevlig vecka!

Kraam Jenny

Bygatan sa...

Hej!

Längesen jag kikade in också...fina butiker du varit på.

Vill önska en fin vecka!

Kram Lena

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, så mycket vackra vill ha saker du har tagit in i butiken!!

De där IB-kannorna är det dregelvarning på...

Jag kom på sedan, är det din butik som ligger i Gallerian i Ljusdal? Vad har ni för öppettider? Dem och en tfn skulle du klämma till med på din blogg min vän, så ingen missar att shoppa ngt de vill haaaa...: )

Soliga vårhälsn till dig. Mari.

Stjärnor & Champagne sa...

Oles döttrar, aldrig hört talats om. Värt ett besök alltså? Lite fick du med iaf hem. Hm det känns alltid bättre med några påsar som följer med hem hihi...Ja här har vädret varit underbart, 17 grader...
Ha det gott vännen/ Kramkram Anne