söndag 11 april 2010

De första penséerna.


Jag har verkligen lyst med min frånvaro denna vecka!! Men bättring utlovas....
Veckan som var allt annat än lugn. Jag känner mig som en gammal bil som har varit på "tusenmilaservice". Först fotvård (skönt att få babymjuka fossingar) och sedan var det ett besök på Folktandvården ( och genast 1200:- fattigare!!!). Men nu är tant tillbaka igen :)
Jag och flickorna uppvaktade syrrans mellanskrutt (numera 6 åring) härom dagen med paket och allt. Tänk att den lillpigan är på väg om Molly som blir 9 år. Lika lång och samma skostorlek....
!
Helgen har varit lika intensiv som veckan. Maken och jag jobbade lördagen och efter stängning hämtade vi tjejjerna och sedan blev det årets första grillning hemma hos Mats och Lisbet. Även Carin och Tommy var där. Började kvällen med rosévin och snacks sedan fortsattes det med alldeles för mycket rödvin!!! Kvä'llen slutade alldeles för sent :) Tänk om man hade vett att gå hem i tid nån gång!!!
!
Idag har vi varit på Ikea och inhandlat lite saker som saknades till Julias rum. Jag hittade underbara mini Phalanopsis som ska få vara på min bricka. Jag blev så inspirerad av Carin som hade planterat en sådan miniorkidé i en fin gammal silverskål. Dessutom inhandlade jag vita penséer till lådorna ute. Det är så härligt att få göra vår redan nu! Vi har haft underbart vackert väder ute idag och det ska hålla i sig hela veckan.
!
Nu ska tant gå och sova (lite sliten.....men det var värt det för kul var det...)

2 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Tant, hoppas att du mår bra hihi...Låter som att du har haft fullt upp.
Kramkram Anne

Tin sa...

Låter härligt med nyplanterade penseer!!! Det är dax för mig att köpa ett gäng också så det blir fint på trappan!

Ha det så bra! Låter som att ni hade det roligt på festen! :D
Kram Tin