lördag 27 februari 2010

Leverans på ingång!
Vilket roligt månadsavslut det blev! Fredagen och lördagen var hur kul som helst på butiken.
Kunder var glada att få tina fram och få shoppa loss lite nu när löningskonton var påfyllda.
För oss i butiken var det ett bra betyg att få se att alla kunder tyckte att vi hade fått hem så mycket fint! Fredagen fick vi textilier från Nyblom & Kollén och den kollektion gick hem hos våra kunder vill jag lova! Till veckan kommer det en leverans från Ib Laursen och det är alltid skoj att packa upp. Vi har handlat av dom sedan starten 1995 och dom har alltid haft bra kollektioner. Ikväll har vi bjudit min mormor och morfar på plankstek och det gillade dom helskarpt.
Mormor och morfar var så lyckliga att vi hade kommit hem igen. Dom har svårt att förstå att man vill åka halva jordklotet på semester.(bäst vore om vi höll oss hemma så inget kunde hända oss...dom är så ängsliga...) Men ni som har följt min blogg och känner mig vet ju att dom är mina ögonstenar. Snart ska Molly hämtas från Klaras disco och jag ska kolla in lite av melodifestivalen.
Imorgon ska det skottas lite här och där runt vårt hus och ett och annat tak ska friseras något och det är inget jag längtar efter......Fram för mer flärd istället för snöskottning....hellre sola i en snögrop och dricka varm choklad med vispgrädde ;)
Kramar från en schlagerdrottning!
Carola ,nej ,Carina (skoja bara)
(i mitt nästa liv SKA jag kunna sjunga)

4 kommentarer:

Karin Lindström sa...

Hej!

Så fint ni har i butiken, och vad roligt att det var full rulle! Det är ju så roligt när kunderna strömmar till! Om de dessutom tycker att det är fint så blir man ju extra glad. När jag ser dina bilder så saknar jag min butik! Det är ju så roligt att plocka fram och dona!

Vilka underbara semesterbilder. Vilken härlig solbränna du fått!

Ha en fortsatt bra vårförsäljning!

Hälsningar
Karin

Jenny sa...

Hej Carola..jag menar Carina;)
Välkommen hem igen! Vilka härliga bilder från er Thailandsemester här nedan..vad brun du är!

Åh såna underbara saker ni har i butiken, den där tallrikshyllan är jättefin!

Ha en trevlig söndag!

kram Jenny

Lilla huset på prärien sa...

oj så mycket vackert ni har fått in. jag bara älskar de där fina plastsakerna. perfekt när man har barn ju. och guuuud vad härligt det ser ut med bilderna från thailand!! dit hade jag gärna velat. vi har väntat lite för barnen är fortfarande för små men om ett par tre år ska det nog bli av :)

kram jenny

Systrars söta sa...

Å så mycket fint Ni har fått in om du har lust får du gärna ge mig lite tips på leverantörer...Verkligen fina saker...hmmm....kram kram kat