tisdag 2 februari 2010

Follow your heart! Gör som Brunkebergsbagaren!
Ibland blir man impad av människor som man inte känner ( men man önskar att man kände dom). En av dessa människor är Heléne Johansson som lämnade sitt toppjobb inom it-branschen och startade ett av Stockholms bästa bagerier (Brunkebergs bageri), har 12 anställda och gjort en bestseller brödbok och tackade nej att vara gäst hos Skavlan. Den främsta anledningen att hon gjorde ett sådant tvärkast i sitt liv, var när en av hennes kompis sa åt henne ; Heléne, du har slutat att skratta!

Artikeln om Helénes karriär och hennes inställning till sitt nya val är en mycket facinerande läsning! Tänk vad många som går och funderar ; Är det här allt? Ska mitt liv se ut så här? Och den enda som kan göra en förändring är ju bara du själv!

Jag beundrar människor som har det drivet i sig och ser livet med möjligheter och inte är rädd att kasta sig in i nya äventyr! Det ger oss vanliga människor en kick att våga prova något crazy och nytt i vardagen som ger oss ett lyft i tillvaron! Det kan vara det lilla , men vad gör det,bara man vågar testa något nytt!!


Livet är fyllt med möjligheter bara du vill se dom!

En liten förändring är bättre än ingen alls ;)


Kramar från Carina


PS: Bilden är tagen av mig själv på Formex och har mer en tanke till textens innehåll än det vackra bröd som bakas på Brunkebergs bageri.

5 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Såna människor är värda all min beundran... att våga kasta sig ut i det okända...
Önskar jag hade ett uns av den modigheten. :)

Ha det gott, kram Marie

♥ Fyra årstider sa...

Jag visst låter det härligt!! Är själv så glad att jag vågade öppna eget. Lycka till med er resa..låter underbart.
Kram Lotta

IKT i min vardag sa...

Härligt och beundransvärt av henne!
Märker själv att varje gång jag vågar prova något nytt...även om det är mindre grejer...så ger det mig styrka och ännu mer vilja!


Kram Linda

julia steggo sa...

Alla har någon de inspireras av. Du inspirerar mig mamma.
Saknar & längtar! <3

Hemma hos Klara... sa...

Håller med dig, härligt med människor som vågar. Jag vill vara mer sån...

Ha det gott!
Kram Helena