måndag 8 februari 2010

Njuter av Thailand!






Hej alla kara bloggerskor! Svenska ser ju lite marklig ut harifran Thailand! Nu har vi hamtat igen oss och sovit ikapp! Bilderna fran Rice ar bara Thailand for mig och sommar och utefester saklart! Vi akte direkt fran Phuket till Khao Lak. Vi bor ett underbart stalle, byn ar sadar mysigt, lugnt och lagom stort. Stranden ar otroligt vacker och vi njuter i fulla drag.

Der ar svart att forestalla sig att detta paradis blev utplanat av tsunamin.

Vi ater god thaimat varje dag. Idag blev dagens middag pad thai med kyckling vid ett gatustand. Priset for middagen 10 spann. Smaken var fantastisk. Ikvall prutade jag pa ett par snygga monstrade haremsbyxor till priset av 44:- och sedan gjorde jag troligen resans samsta kop. Molly ville ha en sot klanning. Jag fragade priset och hon sa vad vill du ge?! Tja, 30:- borde val jag kunna betala for den. OK, sade hon direkt och da visste jag att jag hade prutat daligt!!

Pa fredag ska vi aka ut till Similan for att snorkla i ett av de klaraste vatten som finns och jag hoppas att vi far se jatteskoldpaddor darute. Imorgon byter vi boeende och stannar ytterligare 4 natter och sedan blir det Koh Lanta och de sista dagarna i Phuket for heavy shopping!

Ha det gott hemma i vintertider!

Kramar fran en annu inte brand Carina






11 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Carina!
Åh vad härligt det låter och vad sugen på thaimat jag blev nu:)

Ha en fortsatt sköön semester!

Kramis Jenny

Elle sa...

Härligt färgglada bilder! Nej, jag är inte alls avundsjuk för att ni är i Thailand medan jag sitter i ett snöhav i Tyskland ;)

Ett litet tips, eftersom även jag använder utländskt tangentbord...när jag håller Alt-tangenten nedtryckt och skriver 0229 får jag bokstaven å...är lite lättare att läsa då...bara ett tips!
Ha en skön semester!
Kram Elle

Västbacken sa...

Åååh Koh Lanta. Vi ska tillbaks dit i December...längtar. Ha så jättemysigt nu och må bra.

Kram

Lotta

Sara Mårtensson sa...

Tack! :-)

Men så underbart med Thailand! Khao Lak är ju jättemysigt :-)
Blir så avundsjuk när jag ser att ni ska ut till Similan! Vi ångrar verkligen att vi inte åkte dit. Lova att du bjuder på en massa bilder därifrån som jag kan trösta mig med ;-)
Njut, njut, njut! Ät mat så det sprutar ur öronen och sola o bada! Jag är inte bara lite avundsjuk när jag sitter här i kalla och snöiga norrland.
Missa inte de mysiga restaurangerna på pålar i "hamnen" i Saladan, Koh Lanta! Men ni har kanske varit där förut? Så billigt och sååå god mat!

Kram på dig!

Annas Lycka sa...

Carina!!!

Såååå skönt det låter.....ååååå så sugen på värme....Ta hand om dig! Kram från kalla Alafors

Stjärnor & Champagne sa...

Så skönt med värme och inte fel med lite thai. Vilka härliga bilder med ricesaker. Man blir så glad.
Ha det gott...

Kram Anne

julia steggo sa...

JAG SAKNAR ER! KOM HEM NU! <3
/blekfisen här hemma

Bygatan sa...

Vad underbart det låter! Här vaknade jag till -22, och bilen startar väl inte då..och ingen shopping blir det heller, fniss*

Önskar er en fortsatt härlig semester!!

Kram från Lena i kyliga Rättvik

Systrars söta sa...

Guuuud så avis jag är...vill också vara i solen å njuta...nu värmer jag mig framför öppna spisen...inte riktigt sammma sak va?! :-)) ha det riktigt skönt..kram kat

Graadskan sa...

Åh, så UNDERBART det låter!! Inte alls avis... Här hemma har vi fått en halv meter snö - bara idag!

Det är både lustigt och svårt det där med att pruta! 30 kr för en fin klänning är ju ett väldigt bra pris om man jämför med här hemma. Men visst känner man sig lite lurad...

Hoppas ni får en fortsatt fin resa, så får du visa massa bilder när du kommer hem!

Kram Camilla

maud sa...

Men hallå där carina !vi hade ju kunnat haft en träff på koh lanta,kom hem därifrån i torsdags natt..
Kramar Maud m fam