söndag 15 november 2009

Smakprov på julen!Helgen har varit lång trots att jag jobbade igår. Vi stack direkt till Delsbo igår efter stängning. Vi firade min underbara mormors 80-årsdag (väldigt långt efter hennes födelsedag) med en 3-rätters middag på ett ställe morfar hade valt ut. Dom är så himla söta! När förrätten kom in fick min morfar en specialtallrik typ som en ett isblock och vi andra fick förrätten på tallrik. Det tog mig ett tag att förstå att dom hade blandat ihop jubilarerna. Jag fick smyga mig fram till köksmästaren och förklara att det var mormor och inte morfar som var jubilaren :). Jag antar att morfar hade snurrat till det ordentligt när han bokade det hela.
Idag har jag sytt gardiner för brinnande livet för att vara klar i tid inför advent. När jag hängde upp längderna i sovrummet insåg jag att jag hade haft för bråttom att klippa och mäta.
Skit, skit det är bara att sy om imorgon! Precis som man har hur mycket tid som helst.....åh jag blir så tokig när jag har för bråttom.
Hur som helst så ville jag bara visa ett litet smakprov från butiken. Jag lovar att det kommer fler bilder med jul från butiken.
Ha en underbar vecka med massor med energi trots novembergrått och blött!
Men snart är det advent och jag längtar som attan!
Kramar C
PS. Om jag hade varit modigare hade jag visat bild på mormor och mig själv ;)5 kommentarer:

Jenny sa...

Hej!
Klart du ska visa oss en bild på dig o mormor;)

Vilka fina grejer ni fått in i butiken, de där julkorten från Maileg har jag kikat på;)

Ha en bra vecka!

Kram Jenny

Graadskan sa...

Jag vill också se bilden på dig och mormor!!
Fina saker ni har i butiken! (Som om jag itne visst det redan...) Jag kollade faktiskt på hitta.se för att se hur långt det är mellan Orsa och Ljusdal, vi ska nämligen på semester till Orsa vecka 1... Min man tyckte jag var helt TOKIG som funderade på att köra 15 mil bara för en butiks skull!! Han har nog rätt... Men det hade varit SÅ skoj att komma till butiken och få träffa dig live!! Men, det får bli någon annan gång!

Kram!

Anonym sa...

Hej! Varför skulle du inte våga visa en bild på mormor och dig? Du e snygg, o de lär mormor också vara..gener..;-)
Stor kram på dig!! På fredag ska det vara soooooool glimtar..men ändå..:-)

julia steggo sa...

fegis. jag tycker iallfall att bilden blev jätte fin! saknar er där hemma. vilken hemlängtan jag hade igår, tänkte nästan ta bussen hem igen! ringer dig senare, pusspuss.

Millas hem sa...

Jättefina saker allihop!

Kram Camilla