söndag 22 november 2009

Grattis maken!

Ett stort grattis till min underbara tvillingsjäl. Maken fyller alltså 45 år idag och vi uppvaktade honom igår med paket och en härlig frukost på säng med nybakt bröd. Lördagkväll bjöd vi hem mina svärföräldrar och makens farmor på god middag. Det har varit en späckad helg för fredagkväll var vi bjudna på 10-årskalas till mitt sötaste syskonbarn och där blev det god middag också. Min lilla syster hade fixat och gjort adventsmysigt överallt. Jag älskar min lillasyster enormt mycket och vi har en väldigt tajt systeryster relation.
Söndageftermiddag stack vi ner på Romerska. Där väntade en må-bra kväll. Vi började med att äta lite lätt och sedan var det massage och ansiktsmassage med div. inpackningar och därefter bubblade vi och bastade. Kvällen avslutades med en lättare måltid och massor med skratt! Det här var tjejjerna och jag värda med tanke på vilket jobb vi la ner Allhelgona helgen när vi gjorde julfint på Kardemumma.
Tack snälla söta ni! Ni är guld värda!
Nu är vi nytvättade inför julen ;)

PS: På tisdagkväll är det glöggmys på Kardemumma för Kompisklubben.
Jag är redo för en ny härlig vecka!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken helg! Låter himla trevlig :o)
Vilken fin tavla, klockrent budskap.

Ha en go helg!

Kram Anna

Bygatan sa...

Grattis till maken! En sån fin tavla.

Kuddarna du visar är så fina!! Jag äger två sådana, men vill gäärna ha en julgransmatta, det låter superfint. Hör av dig när de ramlat in. Jag avvaktar handledsvärmarna, blev så mycket annat.

Hoppas ni får en fin kväll!

Kram Lena

Graadskan sa...

Vilken fantastisk tavla!! Rös lite när jag såg den... Mmm...

Jag målade en tavla till min bror på hans 40-årsdag i somras. Jag plankade en annan bloggare, så jag kan inte visa den i min blogg... Nu blir jag sugen att planka igen!!! :)

Många kramar till dig!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej,

Hittade precis hit till din blogg & ville bara lämna ett fotspår innan jag går! Vilken superfin blogg du har!! Kikar gärna in här snart igen. Å vad kul!

Kram Jes

syster doris sa...

Va härligt för dig!!!!
Kram Tina

Lilla huset på prärien sa...

Då får vi säga grattis till mannen då! :)

Och vad kul att vi har så lika smak! Vintage by Fé har bara helt fantastiska saker. Har en klocka och ett underbart armband också "one enemy is too much, one thousand friends not enough" :)

Kram Jenny