fredag 27 november 2009

Livet går i 100 knyck!Varför känns det så ofta att det är bara är måndag - fredag! Veckorna går i rasande fart och det blir bara värre med åren! Idag känner jag bara för att dra i handbromsen. Bromsa tiden en liten stund.....men den här tiden på butiken är den mest intensiva som finns. Det är ju helt underbart att det är massor med fantastiska kunder som varje dag förgyller vår tillvaro med att ösa beröm över oss och alla vackra ting vi har valt ut till denna jul! Vi tackar och bockar för allt beröm och snälla saker ni säger till oss! Det hjälper jättemycket när energin börjar tryta.
Jag har äntligen fått min tid på Akademiska i Uppsala på handkirurgin och bråkat lite med mina försäkringsbolag. Jag som verkligen trodde att min hand skulle bli superbra efter operationen. Det värker ofta och dessutom så hänger tummen och den börjar också göra ont! Hur svårt ska det vara att få till en handledsfraktur......allt pga. en powerwalk för 3 år sedan....
Just nu så har jag längtan att få bara vara hemma i min borg. Jag är en riktig "hemmagnu" och den här veckan har jag varit hemma bara måndagkväll och ikväll! Så nu har jag abstinens...på hemmakvällar! Jag hoppas att jag har energi att pyssla och göra lika fint som många av alla duktiga bloggsmulor därute imorgon efter jobbet! Här är det grönt ute och alldeles snart första advent! Det är lite Twilightzone utan snö och kallt!!
Tack för gulliga kommentarer!
Kramelikram C7 kommentarer:

Cinna sa...

Vilka härliga bilder, blir så inspirerad av din blogg.
Förstår vad du menar med 100 knyck, härligt och roligt men ibland längtar man efter att inte behöva måstena!
Take care!
Cinna

Tin sa...

Härliga bilder du visar! Hoppas att du får lite egen hemma tid att mysa på. :D

Stjärnor & Champagne sa...

Vad tråkigt med din handled, hoppas verkligen att den blir bättre snart....Vad mycket fint ni har i affären. Man blir så sugen på allt. Och grattis till maken.

Kram till dig/ Anne

Nordingården sa...

Vilken udnerbar butik!!! Och de där renarna som skymtar där, så vansinnigt fina, finns de hos dig och vad är priset??

Inspirerande blogg du har!

Adventshälsningar fr Nordingården

Nordingården sa...

... vad jag förstår är det bara en fysisk butik och igen webb? De där julgransmattorna du beskriver nedan låter spännade också....

Nordingården sa...

.. bara tajtiga jag: )

Inser nu att det inte finns ngn webbutik, men VAR finns din riktiga butik, ser ingen länk el ort angivet??

Lilla huset på prärien sa...

Din stackare - du måste ta hand om dig! Det låter som om livet snurrar lite för fort för min smak. Jag försöker att downsiza livet så mycket jag bara kan. Inte för många planer på helgerna, slappar när jag kan, förberett för mat på veckorna osv. Fast det snurrar fort ändå... det håller jag med om!

Kram Jenny