onsdag 4 november 2009

Julstök på Kardemumma


Nu har vi slitit och haft oss hela långa helgen och har lite pyssel kvar innan det är helt klart! Jag ville bara visa vår första julannons (för den här julen alltså...) med min favvo ljusstake! (en sån har fått följa med hem;)
Men wow vad mycket fint vi har beställt hem! (alldeles för mycket om man kollar checkkrediten!!) men det brukar alltid vara så den här tiden på året! Tack alla goa och underbara kunder som tycker att vi har gjort fint i butiken och att ni gillar vad vi har skyltat fram. Det värmer ett inredningshjärta..... Igår gjorde skyltade tjejjerna fram alla snygga zinkhus från Walther og Co. och deras superfina hängen i alla stl. We love all that stuff!!
Du som är sugen på zinkhus vill jag bara säga det är allt vi har fått och det kommer ingen mer leverans detta år! Kom in och titta!
Igår besökte vi vår älskade J som pluggar i Bollnäs. Vi har inte varit där på evigheter och det var lika mysigt och hemtrevligt i deras lägenhet som vanligt! (vi var ju lite oroliga när 3 tjejjer skulle dela på en lägenhet)
Jag hann gå på sta´n lite grann och hann köpa ett par blusar och hemvävt band till min stora glaslykta som jag ska piffa till.
Nej, det här går inte! Jag har typ 100 mail som måste skickas och sen ska jag på OM kjol jakt när den lokala butiken inte kunde få tag i den :(
Ha det bäst alla ni som klurar julpynt för glatta livet!
Kramar C

8 kommentarer:

Graadskan sa...

Du måste lova att ta bilder på butiken och visa oss stackare som bor för långt bort... Jag önskar SÅ att jag kunde komma och hälsa på. Fast det hade säkerligen blivit DYRT!
När öppnar ni nätbutik sa du? :)

Kram Camilla

A Cup Of Emilia sa...

Vilken fin blogg jag hittade :) Så mycket fint att titta på! Kramar Emilia

Hanna sa...

Staken va ljuvlig :)
Vad det skulle va kul att komma o titta in i din butik... Tänkte inte på det när vi va neröver förra veckan... :(
Zinkhusen är så fina!! Skulle vilja ha en hel by... måste nog köpa ett hus iallafall :)

Ha en mysig helg!
Kram Hanna

Stjärnor & Champagne sa...

Åhhh vad kul det måste vara att få hem allt. Jag skulle dra hem allt, skulle inte klara av det hihi. Annonsen ser bra ut. Hoppas att du hittade din OM kjol...

Kram A

LinnaLi sa...

Hej! Var in i butiken nu i veckan och köpte en fin glasburk med lock! Blev snyggt med de silvriga "kulorna" från Ib, och lite kottar. http://linnali.blogspot.com/2009/11/vinter.html

Återkommer närmare jul =)

Tulipa sa...

Hej!
den där ljusstaken har jag också köpt in, den är såå fin...lantlig och härlig!

Trevlig kväll!

Kram mariette

marianaskeramik sa...

oj vad spännande! visa mera bilder
ha de gott
marianaskeramik

Tidsmästarinnan sa...

Jag säger som Graadskan, om man ändå kunde vara där... :-)
Snacka om att belasta krediten då, hehe

Stor kram till dig!
Susanne